Sambåndet

Søndag 24. september 2017
RSS

Familieleir med Blå Kors

For de som ikke har mulighet til å dra på ferie på egenhånd.

Av KPK. Publisert 23. mai 2011.

Også i år arrangerer Blå Kors familieferier flere steder i landet, melder Blå Kors. Målgruppen er familier som ikke har mulighet til å dra på sommerferie på egen hånd, og Blå Kors Ferier er et tilbud for familier som har rusproblemer nært inn på livet. I år arrangeres ni ferier, like mange som i fjor. Fisking, riding, bading og ikke minst nye venner er noe av det en slik ferie kan inneholde.

Blå Kors-feriene er et konkret resultat av TV-aksjonen for tre år siden. I år er mange av Blå Kors-feriene knyttet opp mot aktivitetene til Barnas Stasjon. Barnas Stasjon i Trondheim setter for eksempel kursen mot Rondeheim Fjellskole i Rondane. Ellers arrangeres det ferier både i Østfold, Vestfold og på Sørlandet.

KPK

Australias statsminister Malcolm Turnbull forsvarer kirkens rett til å nekte å vie folk.

Neste uke kommer Bergens Indremisjons blad ut igjen med færre sider og i enklere format.

Det er forskjell på hvordan Gud kommuniserer «i fordums tid» og i «disse siste dager».

Sloveneren Primoz Roglic klatret i går inn til tempo-sølv i sykkel-VM. Oppladningen hadde han på ImF Midthordland sitt leirsted, Fjell-ly.

Tidligere statsminister Kjell Magne Bondevik og forfatter og forkynner Asle Hetlebakke er blant gjestene når Molde folkehøgskole denne uken skal feire 100-årsjubileum.

Copyright © Sambåndet 2017