Sambåndet

Søndag 30. april 2017
RSS

Familieleir med Blå Kors

For de som ikke har mulighet til å dra på ferie på egenhånd.

Av KPK. Publisert 23. mai 2011.

Også i år arrangerer Blå Kors familieferier flere steder i landet, melder Blå Kors. Målgruppen er familier som ikke har mulighet til å dra på sommerferie på egen hånd, og Blå Kors Ferier er et tilbud for familier som har rusproblemer nært inn på livet. I år arrangeres ni ferier, like mange som i fjor. Fisking, riding, bading og ikke minst nye venner er noe av det en slik ferie kan inneholde.

Blå Kors-feriene er et konkret resultat av TV-aksjonen for tre år siden. I år er mange av Blå Kors-feriene knyttet opp mot aktivitetene til Barnas Stasjon. Barnas Stasjon i Trondheim setter for eksempel kursen mot Rondeheim Fjellskole i Rondane. Ellers arrangeres det ferier både i Østfold, Vestfold og på Sørlandet.

KPK

Nyleg var det avsluttande finalar i Salomokonkurransen i Bergen. Møre barne- og ungdomsskule vann klassen for 5.–7. trinn, medan NLM Namsos stakk av med sigeren for 8.–10. klasse.

Organisasjonen legger rollen som vaktbikkje på hyllen og vil jobbe for større enhet i kristent mediearbeid.

Både statsminister Erna Solberg, Jonas Gahr Støre og Knut Arild Hareide mener momsregelverket for frivillige virksomheter må utvikles og bedres, men mener det er vanskelig å sette grensene.

Arrangørene ønsker at Håpets festival skal bidra til en stor vekkelse i Norge slik at mange kan bli frelst.

Langt færre ja-svar enn ventet, gjør at KVS-Bygland må kutte i fagtilbudet.

Copyright © Sambåndet 2017