Sambåndet

Fredag 20. juli 2018
RSS

Frelsesarmeen innstifter rusfri dag

– Fordi vi vil at flest mulig skal få gode ferieminner, sier Knut Haugsvær.

Av KPK. Publisert 23. mai 2011.

Fakta

Rusfri dag, 8. juni

 

Frelsesarmeen melder på sine nettsider at organisasjonen ser at rusmidler er et vesentlig hinder for positiv utvikling og livsutfoldelse. Ved å gjøre 8. juni til rusfri dag, ønsker Frelsesarmeen å sette fokus på at rusfrihet også er frihet fra skade og utrygghet, og at dagen blir en dag for solidaritet og ansvar. Dagen skal markeres over hele landet, i regi av virksomheter i Frelsesarmeen.

Det er opprettet en egen Facebook-side for dagen, og der er det allerede 7000 mennesker som har sagt at de vil være rusfri denne dagen.

– Det er flott at denne markeringen engasjerer folk. Og jeg er glad på vegne av alle barna som blir skånet fra utrygghet og redsel ved at voksne holder seg unna alkoholen, sier kaptein Knut Haugsvær som leder Rusfri dag-prosjektet. KPK

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

TILBAKEBLIKK – DNA-KONFERANSEN «Ta oss til ethvert sted der det er barn». Slik lyder Awanas bønn til Gud. Og de blir bønnhørt.

KOMMENTAR: Det er grunn til å være skuffet over at Israels ambassade i Norge takket nei til invitasjonen om å være representert under israelsmarkeringen på Lyngdal bibelcamp lørdag.

Israel som moderne stat er 70 år, og lørdag blir det bursdagsfest på Lyngdal Bibelcamp.

TILBAKEBLIKK – Lederkonferansen: Verbene «spurte» og «svarte» brukes langt flere ganger i Bibelen enn ord for å «forkynne».

På sin nye singel spør John-Inge Rolfsnes om hvor stort mangfoldet er i samfunnet.

Copyright © Sambåndet 2018