Sambåndet

Lørdag 24. juni 2017
RSS

Frelsesarmeen innstifter rusfri dag

– Fordi vi vil at flest mulig skal få gode ferieminner, sier Knut Haugsvær.

Av KPK. Publisert 23. mai 2011.

Fakta

Rusfri dag, 8. juni

 

Frelsesarmeen melder på sine nettsider at organisasjonen ser at rusmidler er et vesentlig hinder for positiv utvikling og livsutfoldelse. Ved å gjøre 8. juni til rusfri dag, ønsker Frelsesarmeen å sette fokus på at rusfrihet også er frihet fra skade og utrygghet, og at dagen blir en dag for solidaritet og ansvar. Dagen skal markeres over hele landet, i regi av virksomheter i Frelsesarmeen.

Det er opprettet en egen Facebook-side for dagen, og der er det allerede 7000 mennesker som har sagt at de vil være rusfri denne dagen.

– Det er flott at denne markeringen engasjerer folk. Og jeg er glad på vegne av alle barna som blir skånet fra utrygghet og redsel ved at voksne holder seg unna alkoholen, sier kaptein Knut Haugsvær som leder Rusfri dag-prosjektet. KPK

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

På Kvinesdal bedehus planlegger ImF- og NLM-foreningene å danne forsamling.

Rallycrossfører Simon Wågø Syversen (24) har plassert henvisning til «Den lille bibel» på kanskje den viktigste sponsorplassen i fronten på bilen.

Med fare for å bli oppfattet som moralist og mørkemann tar jeg pennen fatt.

I sine 40 år som kristenlivsjournalist har Jan Arild Holbek vore oppteken av å ikkje meine noko offentleg. Det har han ikkje tenkt å slutte med no sjølv om han er blitt pensjonist.

Indremisjonskoret er svekket og må ta samling i bunn for å kunne gå videre.

Copyright © Sambåndet 2017