Sambåndet

Onsdag 20. september 2017
RSS

Kan mer enn sin Luther

NLA-professor Oddvar Johan Jensen er nyvalgt medlem av Idrettsstyret i Norges idrettsforbunds og olympiske og paralympiske komité (NIF)

Av KPK. Publisert 30. mai 2011.

Oddvar Johan Jensen, professor i kirkehistorie ved NLA Høgskolen, er nyvalgt medlem av Idrettsstyret i Norges idrettsforbunds og olympiske og paralympiske komité (NIF). Det skriver nla.no. NIF er det øverste organet for norsk idrett og NIFs visjon er å være fremste bidragsyter for å oppnå idrett for alle. To millioner mennesker er medlemmer og cirka 12 000 idrettslag i 19 idrettskretser og 54 særforbund er tilknyttet.

Jensen er en av elleve valgte medlemmer i et styre som også består av en ansatt i Idrettsforbundet og IOC-medlem Gerhard Heiberg.

Jensen har allerede lang fartstid i Idrettsforbundet. Han er leder for Hordaland Idrettskrets av NIF og har sittet i flere sentrale utvalg.

– Det er et flott styre med et godt samarbeidsklima. Det nye styret får mange spennende og utfordrende oppgaver som jeg gleder meg til å ta fatt på, selv om man må være forberedt på at det fra tid til annen kan blåse friskt på toppen, sier Oddvar Johan Jensen. KPK

Bygda Hellevik i Fjaler kommune har vært uten skole siden 2006. Nå blir det kanskje skole i bygda igjen.

Arild Ove Halås i Nordmøre og Romsdal Indremisjon blir ny medarbeider i Sunnmøre Indremisjon fra høsten 2018.

Monica Pollestad er ny barnearbeider, og Per Åge Berge er ny forkynner i ImF Rogaland.

Hadde den tiltalte etter knivstikkingen på KVS-Bygland vært fire måneder eldre da ugjerningen skjedde, kunne han fått nesten dobbelt så lang straff.

Talar av dei mest kjende forkynnarane i Norge dei siste 50 åra blir no gjort tilgjengelege for alle.

Copyright © Sambåndet 2017