Sambåndet

Lørdag 17. mars 2018
RSS

Kan mer enn sin Luther

NLA-professor Oddvar Johan Jensen er nyvalgt medlem av Idrettsstyret i Norges idrettsforbunds og olympiske og paralympiske komité (NIF)

Av KPK. Publisert 30. mai 2011.

Oddvar Johan Jensen, professor i kirkehistorie ved NLA Høgskolen, er nyvalgt medlem av Idrettsstyret i Norges idrettsforbunds og olympiske og paralympiske komité (NIF). Det skriver nla.no. NIF er det øverste organet for norsk idrett og NIFs visjon er å være fremste bidragsyter for å oppnå idrett for alle. To millioner mennesker er medlemmer og cirka 12 000 idrettslag i 19 idrettskretser og 54 særforbund er tilknyttet.

Jensen er en av elleve valgte medlemmer i et styre som også består av en ansatt i Idrettsforbundet og IOC-medlem Gerhard Heiberg.

Jensen har allerede lang fartstid i Idrettsforbundet. Han er leder for Hordaland Idrettskrets av NIF og har sittet i flere sentrale utvalg.

– Det er et flott styre med et godt samarbeidsklima. Det nye styret får mange spennende og utfordrende oppgaver som jeg gleder meg til å ta fatt på, selv om man må være forberedt på at det fra tid til annen kan blåse friskt på toppen, sier Oddvar Johan Jensen. KPK

Påskemusikalen «Lys, lys levende» trekker linjene mellom Jesus og det første påskelammet.

I Pakistan har Anjum Naz Sandhu (62) i to år hatt en dødsdom for blasfemi hengende over seg. Denne uken ble han frikjent i høyesterett.

Konfirmanter fra ImF Straume har vært på tur til Kenya, og noen av dem vil gjerne reise tilbake.

Det kan være sunt å kjenne på moralsk skam, og denne positive siden av skam kommer ikke fram i NRK-serien med samme navn, mener fagfolk.

Vik bedehusforening har vedtatt å opprette forsamling i 2019.

Copyright © Sambåndet 2018