Sambåndet

Søndag 30. april 2017
RSS

Uavklart om underslag i Samemisjonen

Av KPK. Publisert 17. juni 2011.

Det er foreløpig uavklart om anmeldelsen av Samemisjonens norske representant på Kola vil føre fram til siktelse. Politibetjent Bjørn Are Kattem ved Sør-Trøndelag politikammer sier til avisen Dagen at politikammeret har oversendt saken til russiske myndigheter med en del spørsmål som man håper å få svar på. Kattem sier etterforskningen er på et tidlig stadium.

Det var 26. april at Norges Samemisjon gikk til anmeldelse av den norske lederen for misjonens arbeid på Kola. Samemisjonen har selv vegret seg for å bruke uttrykket underslag, men av anmeldelsen framgår det at det er en slik mistanke man har bedt politiet om å undersøke.

Norsk politi har så langt ikke vært i kontakt med nordmannen som er anmeldt. KPK

Nyleg var det avsluttande finalar i Salomokonkurransen i Bergen. Møre barne- og ungdomsskule vann klassen for 5.–7. trinn, medan NLM Namsos stakk av med sigeren for 8.–10. klasse.

Organisasjonen legger rollen som vaktbikkje på hyllen og vil jobbe for større enhet i kristent mediearbeid.

Både statsminister Erna Solberg, Jonas Gahr Støre og Knut Arild Hareide mener momsregelverket for frivillige virksomheter må utvikles og bedres, men mener det er vanskelig å sette grensene.

Arrangørene ønsker at Håpets festival skal bidra til en stor vekkelse i Norge slik at mange kan bli frelst.

Langt færre ja-svar enn ventet, gjør at KVS-Bygland må kutte i fagtilbudet.

Copyright © Sambåndet 2017