Sambåndet

Fredag 23. mars 2018
RSS

NLM-elever samler inn til misjon

Over en million kroner fra Drottningborg alene

Av KPK. Publisert 23. juni 2011.

Avgangselevene ved Drottningborg vgs samlet inn 1,1 millioner kroner til bistandsarbeid i Øst-Afrika. Med den summen slo årets avgangskull alle tidligere innsamlingsrekorder ved skolen.

Flere NLM-skoler har samlet inn store summer til misjon også i år. Elise Haugland, som er ansvarlig for skoleprosjektene i Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM), tror engasjementet vil gi elevene et mer meningsfylt liv. Det skriver nlm.no.

– Jeg har truffet mange av elevene og personalet ved skolene i år, og det har vært inspirerende. Jeg ser hvor stor innsats de legger ned i misjonsprosjektet. Engasjementet imponerer, de engasjerer seg så mye i mennesker som bor så langt unna. De er med på å gjøre verden bedre, og på å endre liv. Det er en viktig verdi å ta med seg videre i livet, det å kunne sette andre så høyt, og å gjøre en så stor innsats for andre, sier Haugland. KPK

Mens studentene på Bildøy Bibelskole er på tur, benytter fire mannfolk anledningen til å jobbe dugnad på skolen.

Resultatet av aksjon for å få økte inntekter viser at det er behov en slik innsats, mener arrangements- og markedsansvarlig Kenneth Foss i ImF.

Påskemusikalen «Lys, lys levende» trekker linjene mellom Jesus og det første påskelammet.

I Pakistan har Anjum Naz Sandhu (62) i to år hatt en dødsdom for blasfemi hengende over seg. Denne uken ble han frikjent i høyesterett.

Konfirmanter fra ImF Straume har vært på tur til Kenya, og noen av dem vil gjerne reise tilbake.

Copyright © Sambåndet 2018