Sambåndet

Fredag 22. september 2017
RSS

NLM-elever samler inn til misjon

Over en million kroner fra Drottningborg alene

Av KPK. Publisert 23. juni 2011.

Avgangselevene ved Drottningborg vgs samlet inn 1,1 millioner kroner til bistandsarbeid i Øst-Afrika. Med den summen slo årets avgangskull alle tidligere innsamlingsrekorder ved skolen.

Flere NLM-skoler har samlet inn store summer til misjon også i år. Elise Haugland, som er ansvarlig for skoleprosjektene i Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM), tror engasjementet vil gi elevene et mer meningsfylt liv. Det skriver nlm.no.

– Jeg har truffet mange av elevene og personalet ved skolene i år, og det har vært inspirerende. Jeg ser hvor stor innsats de legger ned i misjonsprosjektet. Engasjementet imponerer, de engasjerer seg så mye i mennesker som bor så langt unna. De er med på å gjøre verden bedre, og på å endre liv. Det er en viktig verdi å ta med seg videre i livet, det å kunne sette andre så høyt, og å gjøre en så stor innsats for andre, sier Haugland. KPK

Det er forskjell på hvordan Gud kommuniserer «i fordums tid» og i «disse siste dager».

Sloveneren Primoz Roglic klatret i går inn til tempo-sølv i sykkel-VM. Oppladningen hadde han på ImF Midthordland sitt leirsted, Fjell-ly.

Tidligere statsminister Kjell Magne Bondevik og forfatter og forkynner Asle Hetlebakke er blant gjestene når Molde folkehøgskole denne uken skal feire 100-årsjubileum.

Bygda Hellevik i Fjaler kommune har vært uten skole siden 2006. Nå blir det kanskje skole i bygda igjen.

Arild Ove Halås i Nordmøre og Romsdal Indremisjon blir ny medarbeider i Sunnmøre Indremisjon fra høsten 2018.

Copyright © Sambåndet 2017