Sambåndet

Lørdag 24. juni 2017
RSS

Ny informasjonssjef i Sjømannskirken

Linn Mevold Skogheim (33) er ansatt som Sjømannskirkens informasjonssjef og tiltrer i august.

Av Ole Andreas Husøy, KPK. Publisert 29. juni 2011.

Linn Mevold Skogheim tiltrer som informasjonssjef i Sjømannskirken i august. Foto: Sjømannskirken

Mevold Skogheim overtar etter Eva Hille, som etter ni år i Sjømannskirken skal begynne som informasjonsdirektør i Bergen kommune.

– Vi er glade for at Linn har tatt i mot jobben. Hun var åpenbart den beste kandidaten i den store bunken med høyt kvalifiserte søkere, og hun representerer noe nytt og friskt for Sjømannskirken. Vi trenger det Linn kan tilføre Sjømannskirken, sier Thorhild Widwey, leder av Sjømannskirkens hovedstyre til sjomannskirken.no

– Mer enn vafler
Mevold Skogheim har vært Sjømannskirkens webredaktør de siste to årene. Tidligere har hun jobbet ti år som journalist i NRK. Hun sier hun er stolt av å jobbe i Sjømannskirken.

– Mange kjenner oss og vi har et godt omdømme. Men flere må få vite at vi er mer enn vafler. Det er særlig viktig å fortelle om beredskapsarbeidet våre ansatte og frivillige verden over yter til nordmenn, sier den nytilsatte informasjonssjefen. KPK

På Kvinesdal bedehus planlegger ImF- og NLM-foreningene å danne forsamling.

Rallycrossfører Simon Wågø Syversen (24) har plassert henvisning til «Den lille bibel» på kanskje den viktigste sponsorplassen i fronten på bilen.

Med fare for å bli oppfattet som moralist og mørkemann tar jeg pennen fatt.

I sine 40 år som kristenlivsjournalist har Jan Arild Holbek vore oppteken av å ikkje meine noko offentleg. Det har han ikkje tenkt å slutte med no sjølv om han er blitt pensjonist.

Indremisjonskoret er svekket og må ta samling i bunn for å kunne gå videre.

Copyright © Sambåndet 2017