Sambåndet

Fredag 20. juli 2018
RSS

Ny informasjonssjef i Sjømannskirken

Linn Mevold Skogheim (33) er ansatt som Sjømannskirkens informasjonssjef og tiltrer i august.

Av Ole Andreas Husøy, KPK. Publisert 29. juni 2011.

Linn Mevold Skogheim tiltrer som informasjonssjef i Sjømannskirken i august. Foto: Sjømannskirken

Mevold Skogheim overtar etter Eva Hille, som etter ni år i Sjømannskirken skal begynne som informasjonsdirektør i Bergen kommune.

– Vi er glade for at Linn har tatt i mot jobben. Hun var åpenbart den beste kandidaten i den store bunken med høyt kvalifiserte søkere, og hun representerer noe nytt og friskt for Sjømannskirken. Vi trenger det Linn kan tilføre Sjømannskirken, sier Thorhild Widwey, leder av Sjømannskirkens hovedstyre til sjomannskirken.no

– Mer enn vafler
Mevold Skogheim har vært Sjømannskirkens webredaktør de siste to årene. Tidligere har hun jobbet ti år som journalist i NRK. Hun sier hun er stolt av å jobbe i Sjømannskirken.

– Mange kjenner oss og vi har et godt omdømme. Men flere må få vite at vi er mer enn vafler. Det er særlig viktig å fortelle om beredskapsarbeidet våre ansatte og frivillige verden over yter til nordmenn, sier den nytilsatte informasjonssjefen. KPK

TILBAKEBLIKK – DNA-KONFERANSEN «Ta oss til ethvert sted der det er barn». Slik lyder Awanas bønn til Gud. Og de blir bønnhørt.

KOMMENTAR: Det er grunn til å være skuffet over at Israels ambassade i Norge takket nei til invitasjonen om å være representert under israelsmarkeringen på Lyngdal bibelcamp lørdag.

Israel som moderne stat er 70 år, og lørdag blir det bursdagsfest på Lyngdal Bibelcamp.

TILBAKEBLIKK – Lederkonferansen: Verbene «spurte» og «svarte» brukes langt flere ganger i Bibelen enn ord for å «forkynne».

På sin nye singel spør John-Inge Rolfsnes om hvor stort mangfoldet er i samfunnet.

Copyright © Sambåndet 2018