Sambåndet

Søndag 25. juni 2017
RSS

– Sjømannskirken et viktig fellesskap

sier sponsorsjef Jacob Lund

Av KPK. Publisert 29. juni 2011.

– Sjømannskirken får nordmenn i utlandet til å føle seg trygge. Dere tilbyr et fellesskap som er svært viktig. Det sa kirkeminister Rigmor Aasrud, som sammen med sponsorsjef Jacob Lund i DnB NOR ble intervjuet av styreleder Thorhild Widvey på Sjømannskirkens generalforsamling i Bergen fredag kveld.

Lund er sponsor og samarbeidspartner for Sjømannskirkens OL-kirker, og skal også samarbeide med Sjømannskirken under OL i London neste år.

– Sjømannskirken er et godt sted å ta folk med til. Under et arrangement som OL er det svært viktig å ha et hyggelig møtepunkt for næringsliv, presse, tilskuere og ikke minst for utøverne. Vi som sponsorer er opptatt av å ta vare på hele mennesket, sier Lund ifølge sjomannskirken.no

Takket være god økonomi har Sjømannskirken tatt på seg stadig nye oppgaver og utvidet virksomheten. Men økonomien er blitt trangere. Innsamlingsarbeidet har stagnert og statsstøtten er uforandret de siste ti årene.

Statsråd Aasrud sier hun kan forstå at Sjømannskirken har behov for ekstra midler, men kunne ikke love mer penger fra staten. Både statsråden og Lund tror enda større satsing på samarbeidet med næringslivet kan gi mer penger i kassen. KPK

På Kvinesdal bedehus planlegger ImF- og NLM-foreningene å danne forsamling.

Rallycrossfører Simon Wågø Syversen (24) har plassert henvisning til «Den lille bibel» på kanskje den viktigste sponsorplassen i fronten på bilen.

Med fare for å bli oppfattet som moralist og mørkemann tar jeg pennen fatt.

I sine 40 år som kristenlivsjournalist har Jan Arild Holbek vore oppteken av å ikkje meine noko offentleg. Det har han ikkje tenkt å slutte med no sjølv om han er blitt pensjonist.

Indremisjonskoret er svekket og må ta samling i bunn for å kunne gå videre.

Copyright © Sambåndet 2017