Sambåndet

Mandag 23. juli 2018
RSS

– Sjømannskirken et viktig fellesskap

sier sponsorsjef Jacob Lund

Av KPK. Publisert 29. juni 2011.

– Sjømannskirken får nordmenn i utlandet til å føle seg trygge. Dere tilbyr et fellesskap som er svært viktig. Det sa kirkeminister Rigmor Aasrud, som sammen med sponsorsjef Jacob Lund i DnB NOR ble intervjuet av styreleder Thorhild Widvey på Sjømannskirkens generalforsamling i Bergen fredag kveld.

Lund er sponsor og samarbeidspartner for Sjømannskirkens OL-kirker, og skal også samarbeide med Sjømannskirken under OL i London neste år.

– Sjømannskirken er et godt sted å ta folk med til. Under et arrangement som OL er det svært viktig å ha et hyggelig møtepunkt for næringsliv, presse, tilskuere og ikke minst for utøverne. Vi som sponsorer er opptatt av å ta vare på hele mennesket, sier Lund ifølge sjomannskirken.no

Takket være god økonomi har Sjømannskirken tatt på seg stadig nye oppgaver og utvidet virksomheten. Men økonomien er blitt trangere. Innsamlingsarbeidet har stagnert og statsstøtten er uforandret de siste ti årene.

Statsråd Aasrud sier hun kan forstå at Sjømannskirken har behov for ekstra midler, men kunne ikke love mer penger fra staten. Både statsråden og Lund tror enda større satsing på samarbeidet med næringslivet kan gi mer penger i kassen. KPK

Ambassadøren kom ikke, men Lyngdal Bibelcamp markerte likevel Israels 70-årsdag.

Det er ingen selvfølge at det er alkoholfritt i kristne sammenhenger, påpeker IOGT.

TILBAKEBLIKK – DNA-KONFERANSEN «Ta oss til ethvert sted der det er barn». Slik lyder Awanas bønn til Gud. Og de blir bønnhørt.

KOMMENTAR: Det er grunn til å være skuffet over at Israels ambassade i Norge takket nei til invitasjonen om å være representert under israelsmarkeringen på Lyngdal bibelcamp lørdag.

Israel som moderne stat er 70 år, og lørdag blir det bursdagsfest på Lyngdal Bibelcamp.

Copyright © Sambåndet 2018