Sambåndet

Mandag 19. mars 2018
RSS

Snakkekurs på nett

Lær å bli en bedre samtalepartner – fra egen stue.

Av KPK. Publisert 1. juli 2011.

Kurset ”God å snakke med” skal på nett. Med penger fra Gjensidigestiftelsen skal Kirkens SOS utvikle «God å snakke med» på nett. Det betyr at alle med tilgang til en datamaskin snart kan øve seg på å bli bedre samtalepartnere fra sin egen stue.

– «God å snakke med» skal bli tilgjengelig for alle, sier Kåre Dag Mangersnes, assisterende generalsekretær i Kirkens SOS i Norge til kirkens-sos.no. Siden skal inneholde en blanding av lette øvelser og lesning som skal inspirere folk til å snakke med dem rundt seg om de vanskelige tingene i livet.

– Et av målene er å gi tidligere deltakere på «God å snakke med»-kurs en mulighet til å jobbe videre med den gode samtalen. Videre vil nettsiden også bli et sted for dem som ikke har mulighet til å delta på «God å snakke med»-kurset, men som likevel ønsker å lære mer om den gode samtalen, sier Mangersnes.

«God å snakke med» på nett vil bli lansert i løpet av høsten.

KPK

Påskemusikalen «Lys, lys levende» trekker linjene mellom Jesus og det første påskelammet.

I Pakistan har Anjum Naz Sandhu (62) i to år hatt en dødsdom for blasfemi hengende over seg. Denne uken ble han frikjent i høyesterett.

Konfirmanter fra ImF Straume har vært på tur til Kenya, og noen av dem vil gjerne reise tilbake.

Det kan være sunt å kjenne på moralsk skam, og denne positive siden av skam kommer ikke fram i NRK-serien med samme navn, mener fagfolk.

Vik bedehusforening har vedtatt å opprette forsamling i 2019.

Copyright © Sambåndet 2018