iTroBibelen lansert

Nytt bibelverktøy skal stimulere ungdom til å ta Bibelen mer i bruk.

I samarbeid med iTro.no og NLM Ung har ImF-UNG gitt ut sin egen versjon av Nytestamentet for ungdom. Utgivelsen var klar i tide til årets UL.

– Vi fikk en henvendelse fra NLM Ung med spørsmål om vi var interessert i å ta del i dette prosjektet. Dette takket vi ja til, sier Kenneth Foss, leder for ImF-UNG.

I tillegg til Nytestamentet inneholder utgivelsen vitnesbyrd, og en egen del med spørsmål og svar som er aktuelle for ungdom. Karen Sofie Aasmyr, Kjetil Fyllingen, Stine Mari B. Våge, Edvard Thormodsæter og Kenneth Foss har levert andaktene som følger med. Bakerst i boken finner bibelstudier beregnet på ungdom. Disse tar utgangspunkt i samme tema som UL – ”Sannhet”.

Verktøy for ungdom
– Hensikten med utgivelsen er at iTroBibelen skal fungere som et verktøy for ungdom til å ta i bruk Bibelen, forteller Foss.

iTro.no skriver selv om produktet på sine hjemmesider: ”iTroBibelen er tenkt som både en inspirasjonskilde til å lese i Bibelen og et trosverktøy. Den er skrevet med tenåringer i tankene, men vil også fungere for deg over 19. Den skal være til personlig oppbyggelse for deg som har hatt en kristentro hele livet, like mye som for deg som nettopp har tatt imot Jesus. Eller for deg som er nysgjerrig på hva kristendom går ut på og vil vite mer.”

Foss utdyper:
– iTroBibelen er tenkt både for enkeltpersoner som vil lese mer i Bibelen, og for menigheter, bibelgrupper eller vennegjenger som vil studere sammen.

Bra tilbud
Utgivelsen har et opplag på 5 000, av disse har ImF Ung kjøpt 1 000.

– iTroBibelen koster 49 kroner. Dette synes vi er en god pris for et nyttig verktøy, og vi håper flest mulig benytter seg av muligheten. Du kan kjøpe den til deg selv eller som gave til venner. Det er også et bra tilbud for deg som vil ha et opplegg for ungdomssamlinger eller bibelgrupper.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.