Sambåndet

Lørdag 17. mars 2018
RSS

Rune Larsen svinger seg på TV

Og det skal også Inger Lise Hansen

Av KPK. Publisert 23. august 2011.

Rune Larsen er blant deltakerne til årets «Skal vi danse», et underholdningsprogram som sendes på TV2. Det er kanalen som melder dette på sine nettsider. Larsen, kjent som «Lollipop-general», artist og programleder, skal danse sammen med dansepartner Olga Divakova.

Til sammen er ti kjendiser klare for tv-programmet som skal gå på norske skjermer lørdagskveldene. De andre kjendis-deltakerne er: Atle Pettersen («X Factor»-deltaker), Kari Traa, (designer og tidligere OL-vinner), Noman Mubashir (NRK-profil), Stella Mwangi (MGP-deltaker), Lars Bohinen, (tidligere fotballproff), Inger Lise Hansen (tidligere KrF-nestleder), Anna Anka, (Hollywoodfrue), Anders Jacobsen (tidligere skihopper) og Rachel Nordtømme (blogger og friidrettsutøver). KPK

 

Påskemusikalen «Lys, lys levende» trekker linjene mellom Jesus og det første påskelammet.

I Pakistan har Anjum Naz Sandhu (62) i to år hatt en dødsdom for blasfemi hengende over seg. Denne uken ble han frikjent i høyesterett.

Konfirmanter fra ImF Straume har vært på tur til Kenya, og noen av dem vil gjerne reise tilbake.

Det kan være sunt å kjenne på moralsk skam, og denne positive siden av skam kommer ikke fram i NRK-serien med samme navn, mener fagfolk.

Vik bedehusforening har vedtatt å opprette forsamling i 2019.

Copyright © Sambåndet 2018