Sambåndet

Tirsdag 25. april 2017
RSS

Rune Larsen svinger seg på TV

Og det skal også Inger Lise Hansen

Av KPK. Publisert 23. august 2011.

Rune Larsen er blant deltakerne til årets «Skal vi danse», et underholdningsprogram som sendes på TV2. Det er kanalen som melder dette på sine nettsider. Larsen, kjent som «Lollipop-general», artist og programleder, skal danse sammen med dansepartner Olga Divakova.

Til sammen er ti kjendiser klare for tv-programmet som skal gå på norske skjermer lørdagskveldene. De andre kjendis-deltakerne er: Atle Pettersen («X Factor»-deltaker), Kari Traa, (designer og tidligere OL-vinner), Noman Mubashir (NRK-profil), Stella Mwangi (MGP-deltaker), Lars Bohinen, (tidligere fotballproff), Inger Lise Hansen (tidligere KrF-nestleder), Anna Anka, (Hollywoodfrue), Anders Jacobsen (tidligere skihopper) og Rachel Nordtømme (blogger og friidrettsutøver). KPK

 

Langt færre ja-svar enn ventet, gjør at KVS-Bygland må kutte i fagtilbudet.

Til høsten starter to kretser i Indremisjonsforbundet med konfirmantundervisning – Indremisjonssamskipnaden og ImF Rogaland.

Frikstad bedehus er i gang med å utvide, mens Molde bedehus planlegger utbygging.

Byråkrater og politikere går nå langt i å mistenkeliggjøre virksomheten til kristne organisasjoner.

Fire kretser i Indremisjonsforbundet (ImF) leter etter ny leder. En løsning kan være sammenslåing av kretser til regioner, sier formann i ImF-styret, Odd Asbjørn Nybø.

Copyright © Sambåndet 2017