Sambåndet

Onsdag 20. september 2017
RSS

Rune Larsen svinger seg på TV

Og det skal også Inger Lise Hansen

Av KPK. Publisert 23. august 2011.

Rune Larsen er blant deltakerne til årets «Skal vi danse», et underholdningsprogram som sendes på TV2. Det er kanalen som melder dette på sine nettsider. Larsen, kjent som «Lollipop-general», artist og programleder, skal danse sammen med dansepartner Olga Divakova.

Til sammen er ti kjendiser klare for tv-programmet som skal gå på norske skjermer lørdagskveldene. De andre kjendis-deltakerne er: Atle Pettersen («X Factor»-deltaker), Kari Traa, (designer og tidligere OL-vinner), Noman Mubashir (NRK-profil), Stella Mwangi (MGP-deltaker), Lars Bohinen, (tidligere fotballproff), Inger Lise Hansen (tidligere KrF-nestleder), Anna Anka, (Hollywoodfrue), Anders Jacobsen (tidligere skihopper) og Rachel Nordtømme (blogger og friidrettsutøver). KPK

 

Bygda Hellevik i Fjaler kommune har vært uten skole siden 2006. Nå blir det kanskje skole i bygda igjen.

Arild Ove Halås i Nordmøre og Romsdal Indremisjon blir ny medarbeider i Sunnmøre Indremisjon fra høsten 2018.

Monica Pollestad er ny barnearbeider, og Per Åge Berge er ny forkynner i ImF Rogaland.

Hadde den tiltalte etter knivstikkingen på KVS-Bygland vært fire måneder eldre da ugjerningen skjedde, kunne han fått nesten dobbelt så lang straff.

Talar av dei mest kjende forkynnarane i Norge dei siste 50 åra blir no gjort tilgjengelege for alle.

Copyright © Sambåndet 2017