Sambåndet

Fredag 22. september 2017
RSS

Ny kommunikasjonssjef i Barnevakten

Av KPK. Publisert 12. september 2011.

Merethe Clausen MoeMerethe Clausen Moe er ny kommunikasjonssjef i Barnevakten. Det melder fom.no.

Clausen Moe har lenge hatt et medieengasjement, og gleder seg til å ta fatt på nye og spennende oppgaver.
– Det er flott å ha en jobb der jeg får være med å løfte fram gode verdier og veilede foreldre og barn i mediejungelen.  Jeg ønsker å være tilstede på deres arena, utdyper hun til Familie & Medier.

– Jeg er også opptatt av at Barnevakten skal ha en familieprofil, der vi har hele familien i fokus. Det er viktig å finne en felles arena, der barn, ungdom og voksne kan kommunisere med hverandre. Dette vil jeg ha fokus på i min jobb i Barnevakten, sier den engasjerte kommunikasjonssjefen.

Clausen Moe er utdannet dataingeniør og har jobbet 25 år i DnB NOR-konsernet, der hun blant annet har hatt ansvar for deres publiseringsverktøy. Hun har bred erfaring med prosjektledelse, teamledelse og formidling.  KPK

Det er forskjell på hvordan Gud kommuniserer «i fordums tid» og i «disse siste dager».

Sloveneren Primoz Roglic klatret i går inn til tempo-sølv i sykkel-VM. Oppladningen hadde han på ImF Midthordland sitt leirsted, Fjell-ly.

Tidligere statsminister Kjell Magne Bondevik og forfatter og forkynner Asle Hetlebakke er blant gjestene når Molde folkehøgskole denne uken skal feire 100-årsjubileum.

Bygda Hellevik i Fjaler kommune har vært uten skole siden 2006. Nå blir det kanskje skole i bygda igjen.

Arild Ove Halås i Nordmøre og Romsdal Indremisjon blir ny medarbeider i Sunnmøre Indremisjon fra høsten 2018.

Copyright © Sambåndet 2017