Sambåndet

Fredag 22. september 2017
RSS

Erik Okkels ny formann i FBB

Tar over etter With.

Av KPK. Publisert 15. september 2011.

Pastor Erik Okkels (44), Tromsø ble enstemmig valgt til ny formann i For Bibel og Bekjennelse (FBB) under foreningens generalforsamling, som ble holdt i Ryenberget kirke i Oslo 9. september. Okkels tar over etter konstituert generalsekretær i Samemisjonen, Thor Henrik With, Trondheim som har vært 12 år i sentralstyret, de siste fire år som formann, og som ikke ønsket gjenvalg.

Husmor Maryse Hauge, Bergen og pastor/studieleder Alf Danbolt, Tomter ble valgt til nye styremedlemmer. Professor dr. theol Knut Alfsvåg, Stavanger, prest/journalist Odd Sverre Hove, Frekhaug og student Erlend Fasmer, Bergen er gjenstående. Varamedlemmer ble sivilingeniør Åse Næss, Halden og lektor Astrid Sagnes, Sande i Vestfold. Sentralstyrets sekretær er Boe Johannes Hermansen, Råde. Årsmelding og regnskap ble enstemmig vedtatt. Antall medlemmer i FBB ligger på vel 500 personer.

Foto: Boe Johannes Hermansen

Det er forskjell på hvordan Gud kommuniserer «i fordums tid» og i «disse siste dager».

Sloveneren Primoz Roglic klatret i går inn til tempo-sølv i sykkel-VM. Oppladningen hadde han på ImF Midthordland sitt leirsted, Fjell-ly.

Tidligere statsminister Kjell Magne Bondevik og forfatter og forkynner Asle Hetlebakke er blant gjestene når Molde folkehøgskole denne uken skal feire 100-årsjubileum.

Bygda Hellevik i Fjaler kommune har vært uten skole siden 2006. Nå blir det kanskje skole i bygda igjen.

Arild Ove Halås i Nordmøre og Romsdal Indremisjon blir ny medarbeider i Sunnmøre Indremisjon fra høsten 2018.

Copyright © Sambåndet 2017