Sambåndet

Søndag 20. august 2017
RSS

Ny redaktør for iTro

Nils Kåre Bøe blir den nye sjefen.

Av KPK. Publisert 21. oktober 2011.

1. oktober tok Nils Kåre Bøe over stillingen som redaktør for Norsk Luthersk Misjonssamband sitt nettsted iTro.no. Han avløste Maria Celine Lundeby som har hatt redaktørstillingen i to år.  Det melder nlm.no.

Bøe kommer fra Oslo og har studert teologi på Fjellhaug og MF, i tillegg til kommunikasjon og livssyn på Mediehøgskolen Gimlekollen. I år studerer han matte på Blindern i tillegg til å jobbe 40 prosent som redaktør for iTro.

– Jeg har jobbet i iTro i en mindre stilling i to år, og gleder meg veldig til å begynne i en litt ny rolle, med nye oppgaver. Vi får iblant høre at iTro betyr noe for ungdom rundt omkring i Norge, og det er et stort privilegum å få være med på det arbeidet, sammen med flotte kollegaer og mange frivillige som jobber med iTro, sier Nils Kåre Bøe til Utsyn. KPK

Gaven fra en anonym lottovinner brukes til å ruste opp Fjell-Ly.

Etter en tids leting har ImF Midthordland nå fått ansatt en ny barne- og ungdomsleder.

Begrepsbruken til et muslimsk trossamfunn har gjort det nødvendig for NLM-forsamlingen i Kristiansand å presisere ståstedet sitt.

Arkeologer tror el-Araj er svaret på hvor Peters hjemby, Betsaida, lå.

Ein tanke om at det finst ein Gud som vart menneske til frelse for verda, vart for stor til at kunnskapsminister Tormod Røe Isaksen kunne tru.

Copyright © Sambåndet 2017