Sambåndet

Lørdag 17. mars 2018
RSS

Ny redaktør for iTro

Nils Kåre Bøe blir den nye sjefen.

Av KPK. Publisert 21. oktober 2011.

1. oktober tok Nils Kåre Bøe over stillingen som redaktør for Norsk Luthersk Misjonssamband sitt nettsted iTro.no. Han avløste Maria Celine Lundeby som har hatt redaktørstillingen i to år.  Det melder nlm.no.

Bøe kommer fra Oslo og har studert teologi på Fjellhaug og MF, i tillegg til kommunikasjon og livssyn på Mediehøgskolen Gimlekollen. I år studerer han matte på Blindern i tillegg til å jobbe 40 prosent som redaktør for iTro.

– Jeg har jobbet i iTro i en mindre stilling i to år, og gleder meg veldig til å begynne i en litt ny rolle, med nye oppgaver. Vi får iblant høre at iTro betyr noe for ungdom rundt omkring i Norge, og det er et stort privilegum å få være med på det arbeidet, sammen med flotte kollegaer og mange frivillige som jobber med iTro, sier Nils Kåre Bøe til Utsyn. KPK

Påskemusikalen «Lys, lys levende» trekker linjene mellom Jesus og det første påskelammet.

I Pakistan har Anjum Naz Sandhu (62) i to år hatt en dødsdom for blasfemi hengende over seg. Denne uken ble han frikjent i høyesterett.

Konfirmanter fra ImF Straume har vært på tur til Kenya, og noen av dem vil gjerne reise tilbake.

Det kan være sunt å kjenne på moralsk skam, og denne positive siden av skam kommer ikke fram i NRK-serien med samme navn, mener fagfolk.

Vik bedehusforening har vedtatt å opprette forsamling i 2019.

Copyright © Sambåndet 2018