Sambåndet

Fredag 23. mars 2018
RSS

Seminar med søkelys på misjon og bytte av tro

Av KPK. Publisert 21. oktober 2011.

”Proselyttisme – omvendelse – trosbytte. Hva er problemet?” er tema for Missiologisk Forum som Norsk Råd for Misjon og Evangelisering (NORME) arrangerer på Menighetsfakultetet 24. november. John Baxter-Brown, direktør for evangeliseringsdepartementet i Kirkenes Verdensråd presenterer dokumentet ”Christian Witness in a Multi-Cultural World: Recommendations for a Code of Conduct”, et dokument som Vatikanet, Kirkenes Verdensråd og World Evangelical Alliance står bak.

I tillegg kommer Are Lövenörn Svendsen for å snakke om Oslokoalisjonens dokument fra 2009 om grunnregler for misjonsaktivitet.

I tillegg til innledninger og samtaler, blir det en paneldebatt. Blant de som deltar er Johannes Redse (Gå Ut Senteret og Misjonssambandet), Rizwan Ahmad (Islamsk Råd Norge), Frank-Ole Thoresen (Fjellhaug internasjonale høgskole). Heide Westborg (HimalPartner), Jørn Lemvik (Digni), Jon Geir Dittmann (Norsk Misjon i Øst) og Roar G. Fotland (MF og Metodistkirken). KPK

Mens studentene på Bildøy Bibelskole er på tur, benytter fire mannfolk anledningen til å jobbe dugnad på skolen.

Resultatet av aksjon for å få økte inntekter viser at det er behov en slik innsats, mener arrangements- og markedsansvarlig Kenneth Foss i ImF.

Påskemusikalen «Lys, lys levende» trekker linjene mellom Jesus og det første påskelammet.

I Pakistan har Anjum Naz Sandhu (62) i to år hatt en dødsdom for blasfemi hengende over seg. Denne uken ble han frikjent i høyesterett.

Konfirmanter fra ImF Straume har vært på tur til Kenya, og noen av dem vil gjerne reise tilbake.

Copyright © Sambåndet 2018