Sambåndet

Mandag 19. mars 2018
RSS

Torill Selsvold Nyborg nestleder i Strømmestiftelsen

Av KPK. Publisert 29. november 2011.

Tidligere fylkesordfører i Hordaland, Torill Selsvold Nyborg, er vagt som nytt styremedlem i Strømmestiftelsen. Hun er også valgt til nestleder i styret, der Svein Ove Faksvåg er styreleder. I tillegg er Inge Lønning, Olaf Gundersen og Anna Minj fra Bangladesh gjenvalgt til styret. Cecilie Watne er valgt som varamedlem til styret. Strømmestiftelsen styre består i tillegg av Asle Jøssang, Gunvor Andresen (vara), og Hege Wallevik (vara).

Til  Strømmestiftelsens råd ble Kurt Mosvold gjenvalgt. Med seg i rådet får han videre Ansgar Gabrielsen og Jan Oddvar Skisland som begge også stod på gjenvalg.

Endre Glasstad, Ingunn F. Breistein, Njaal Sævik, Tor Knutsen, Aase-Lill Kimestad og Rune Bratseth er innvalgt som nye medlemmer i rådet som med det øker fra 14 til 19 medlemmer. Fra før er Arne Olav Øyhus, Dagrun Eriksen, Eli Beate W. Hillesund, Rannveig Rivedal Nilsen, Gunnleik Seierstad, Eldbjørg Dahl, Endre Glastad, Snorre Kjesbu, Hilde Strømme og Knut Vollebæk med i rådet til Strømmestiftelsen.  KPK

Påskemusikalen «Lys, lys levende» trekker linjene mellom Jesus og det første påskelammet.

I Pakistan har Anjum Naz Sandhu (62) i to år hatt en dødsdom for blasfemi hengende over seg. Denne uken ble han frikjent i høyesterett.

Konfirmanter fra ImF Straume har vært på tur til Kenya, og noen av dem vil gjerne reise tilbake.

Det kan være sunt å kjenne på moralsk skam, og denne positive siden av skam kommer ikke fram i NRK-serien med samme navn, mener fagfolk.

Vik bedehusforening har vedtatt å opprette forsamling i 2019.

Copyright © Sambåndet 2018