Sambåndet

Fredag 22. september 2017
RSS

Øystein Engås ny leder for NLM Norge

Av KPK. Publisert 9. januar 2012.

Øystein Engås (41) er ansatt som ny leder for NLM (Norsk Luthersk Misjonssamband) Norge. Han overtar ansvaret for Misjonssambandets arbeid i Norge etter Ernst Jan Halsne. Det melder nlm.no.

Engås er nå forsamlingsleder i Misjonssalen i Ålesund. Sammen med kona Anne-Marit har han vært misjonær for NLM i Bolivia.

– Jeg er stolt over å høre til i en organisasjon med så mye flott arbeid i Norge og på misjonsfeltene. Jeg vil gjerne være med og skape engasjement og støtte initiativ der mennesker får bruke sine nådegaver, slik at flere møter Jesus og blir engasjert også i NLMs arbeid. Jeg ønsker å være en del av det store tjenestefellesskapet i NLM og vil gjerne bidra til å utvikle organisasjonen videre, sier Engås om hvorfor han valgte å si ja til å bli ny leder for NLM Norge.  KPK

Det er forskjell på hvordan Gud kommuniserer «i fordums tid» og i «disse siste dager».

Sloveneren Primoz Roglic klatret i går inn til tempo-sølv i sykkel-VM. Oppladningen hadde han på ImF Midthordland sitt leirsted, Fjell-ly.

Tidligere statsminister Kjell Magne Bondevik og forfatter og forkynner Asle Hetlebakke er blant gjestene når Molde folkehøgskole denne uken skal feire 100-årsjubileum.

Bygda Hellevik i Fjaler kommune har vært uten skole siden 2006. Nå blir det kanskje skole i bygda igjen.

Arild Ove Halås i Nordmøre og Romsdal Indremisjon blir ny medarbeider i Sunnmøre Indremisjon fra høsten 2018.

Copyright © Sambåndet 2017