Sambåndet

Fredag 23. mars 2018
RSS

Øystein Engås ny leder for NLM Norge

Av KPK. Publisert 9. januar 2012.

Øystein Engås (41) er ansatt som ny leder for NLM (Norsk Luthersk Misjonssamband) Norge. Han overtar ansvaret for Misjonssambandets arbeid i Norge etter Ernst Jan Halsne. Det melder nlm.no.

Engås er nå forsamlingsleder i Misjonssalen i Ålesund. Sammen med kona Anne-Marit har han vært misjonær for NLM i Bolivia.

– Jeg er stolt over å høre til i en organisasjon med så mye flott arbeid i Norge og på misjonsfeltene. Jeg vil gjerne være med og skape engasjement og støtte initiativ der mennesker får bruke sine nådegaver, slik at flere møter Jesus og blir engasjert også i NLMs arbeid. Jeg ønsker å være en del av det store tjenestefellesskapet i NLM og vil gjerne bidra til å utvikle organisasjonen videre, sier Engås om hvorfor han valgte å si ja til å bli ny leder for NLM Norge.  KPK

Mens studentene på Bildøy Bibelskole er på tur, benytter fire mannfolk anledningen til å jobbe dugnad på skolen.

Resultatet av aksjon for å få økte inntekter viser at det er behov en slik innsats, mener arrangements- og markedsansvarlig Kenneth Foss i ImF.

Påskemusikalen «Lys, lys levende» trekker linjene mellom Jesus og det første påskelammet.

I Pakistan har Anjum Naz Sandhu (62) i to år hatt en dødsdom for blasfemi hengende over seg. Denne uken ble han frikjent i høyesterett.

Konfirmanter fra ImF Straume har vært på tur til Kenya, og noen av dem vil gjerne reise tilbake.

Copyright © Sambåndet 2018