Sambåndet

Søndag 25. februar 2018
RSS

Pinsebevegelsen vedtok felles trosgrunnlag

Av KPK. Publisert 13. februar 2012.

På Pinsebevegelsens lederkonferanse LED12 sist uke ble det for første gang vedtatt et felles trosgrunnlag for bevegelsen.

Det nye grunnlagsdokumentet som ble vedtatt omfatter et felles trosgrunnlag, prosesser for godkjenning av forkynnere og innlemmelse og utmeldelse av menigheter i Pinsebevegelsen.

Det er første gang i historien at Pinsebevegelsen, som består av frie selvstendige menigheter, vedtar et felles dokument som omhandler trosgrunnlag, visjoner og retningslinjer, melder Korsets Seier.

Dokumentet ble vedtatt under forutsetning av at det foretas visse endringer som kom fram i samtalen i forkant av avstemningen. Disse endringene vil bli presentert under Pinsebevegelsens samtaleforum i slutten av mai. KPK

Janne Ferstad skifter jobb. Etter påske blir hun ny daglig leder for Bergen Kristne Bokhandel.

Den Norske Israelsmisjon ønsker kontakt med kristne familier og enkeltpersoner som kan være vertskap for israelsk ungdom som er på reise.

Den verdenskjente vekkelsespredikanten som blant annet omtales som den viktigste evangelisten siden apostelen Paulus, døde onsdag 21. februar, 99 år gammel.

Awanas toppleder er imponert over måten ImF har tatt trosopplæringsopplegget til Norge på, og han har et klart råd for veien videre.

Norsk luthersk misjonssamband vil markere 70-årsjubileet for den israelske staten med seminar og bønn i stedet for flaggheising.

Copyright © Sambåndet 2018