Sambåndet

Mandag 19. mars 2018
RSS

Salomofinale i helgen

Finale på Fjell-ly lørdags kveld.

Av Vilhelm Viksøy. Publisert 26. april 2012.
Salomokonkurransen

BIBELQUIZ: Til helgen er det klart for finale i Salomokonkurransen. Her fra fjorårets finale. FOTO: Privat

Seks lag er kvalifisert for finalen i årets Salomokonkurranse. Finalen er åpen for publikum og går av stabelen på Fjell-ly i Midthordaland lørdag 28. april kl 19.00.

Fire av seks finalelag kommer fra Bergen. I gruppen for 5.-7. klasse er to av lagene fra Betlehem Søndagsskole. Det tredje laget er fra Molde Indremisjon.

I gruppen for 8.-10. klasse er to av finalelagene er fra Danielsen ungdomsskole i Bergen, og det siste er fra Romsdal Ungdomsskole.

– Jeg er meget imponert over bibelkunnskapene til mange av deltakerne. Noen av lagene får nesten full pott på hver runde og spørsmålene de får er langt fra lette. Det er tydelig at deltakerne leser på bibelteksten som de får utdelt. Det er kjekt å se at så mange barn og ungdommer er ivrige bibellesere, sier Linn Sirevåg som er Salomosjef dette året.

 

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Påskemusikalen «Lys, lys levende» trekker linjene mellom Jesus og det første påskelammet.

I Pakistan har Anjum Naz Sandhu (62) i to år hatt en dødsdom for blasfemi hengende over seg. Denne uken ble han frikjent i høyesterett.

Konfirmanter fra ImF Straume har vært på tur til Kenya, og noen av dem vil gjerne reise tilbake.

Det kan være sunt å kjenne på moralsk skam, og denne positive siden av skam kommer ikke fram i NRK-serien med samme navn, mener fagfolk.

Vik bedehusforening har vedtatt å opprette forsamling i 2019.

Copyright © Sambåndet 2018