Sambåndet

Tirsdag 25. april 2017
RSS

Salomofinale i helgen

Finale på Fjell-ly lørdags kveld.

Av Vilhelm Viksøy. Publisert 26. april 2012.
Salomokonkurransen

BIBELQUIZ: Til helgen er det klart for finale i Salomokonkurransen. Her fra fjorårets finale. FOTO: Privat

Seks lag er kvalifisert for finalen i årets Salomokonkurranse. Finalen er åpen for publikum og går av stabelen på Fjell-ly i Midthordaland lørdag 28. april kl 19.00.

Fire av seks finalelag kommer fra Bergen. I gruppen for 5.-7. klasse er to av lagene fra Betlehem Søndagsskole. Det tredje laget er fra Molde Indremisjon.

I gruppen for 8.-10. klasse er to av finalelagene er fra Danielsen ungdomsskole i Bergen, og det siste er fra Romsdal Ungdomsskole.

– Jeg er meget imponert over bibelkunnskapene til mange av deltakerne. Noen av lagene får nesten full pott på hver runde og spørsmålene de får er langt fra lette. Det er tydelig at deltakerne leser på bibelteksten som de får utdelt. Det er kjekt å se at så mange barn og ungdommer er ivrige bibellesere, sier Linn Sirevåg som er Salomosjef dette året.

 

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Langt færre ja-svar enn ventet, gjør at KVS-Bygland må kutte i fagtilbudet.

Til høsten starter to kretser i Indremisjonsforbundet med konfirmantundervisning – Indremisjonssamskipnaden og ImF Rogaland.

Frikstad bedehus er i gang med å utvide, mens Molde bedehus planlegger utbygging.

Byråkrater og politikere går nå langt i å mistenkeliggjøre virksomheten til kristne organisasjoner.

Fire kretser i Indremisjonsforbundet (ImF) leter etter ny leder. En løsning kan være sammenslåing av kretser til regioner, sier formann i ImF-styret, Odd Asbjørn Nybø.

Copyright © Sambåndet 2017