Sambåndet

Tirsdag 20. april 2021
RSS

Barnebibel-app på topp

I samarbeid med Hermon Forlag har Jarle Waldemar lansert to nye barnebibel-apper. De har fått navnene ”Min lille barnebibel” og ”Bibelen for minstemann” og skal passe til de aller minste i norske familier. Appene ble nylig lansert, og appen ”Bibelen for minstemann” ligger nå på andreplass for mest solgte bok-app i kategorien Books. Appene har […]

Skrevet av KPK den 18. mai 2012.

BEGEISTRET: Jarle Waldemar og barna viser frem bibel-appene som nå er tilgjengelig for barn.

I samarbeid med Hermon Forlag har Jarle Waldemar lansert to nye barnebibel-apper. De har fått navnene ”Min lille barnebibel” og ”Bibelen for minstemann” og skal passe til de aller minste i norske familier. Appene ble nylig lansert, og appen ”Bibelen for minstemann” ligger nå på andreplass for mest solgte bok-app i kategorien Books.

Appene har flere utvalgte historier som Jarle Waldemar har lest inn. Barna kan selv lese, ta opp sin egen eller foreldrenes stemme, eller lytte til den innleste versjonen.  Med animerte tegninger, lyder og touch-aktiverte funksjoner får barna høre om Daniel i løvehulen, Jesus når han stiller stormen, David og Goliat, se supersterke Samson, og høre trompetene i det Jerikos murer faller – og mange flere historier.

– Vi er glade for å kunne gi småbarnsforeldre muligheten til å lære barna bibelhistoriene i form av interaktive apper. Det er spennende å benytte stadig nye plattformer til å presentere Bibelens tidløse innhold. Foreløpig er appene kun tilgjengelig for iPhone og iPad-brukere, men vi vurderer også å lansere de for Android-enheter, sier Møyfrid Balsnes, sjefsredaktør for digitale medier i Hermon Forlag.

 


Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Eierne av TV12 Bedehuskanalen har et ønske om å være en internasjonal misjonsaktør. Det er hovedgrunnen til at de tok sjumilssteget fra å være en innholdsleverandør til en egen TV-kanal.

For Bergen Kristne Bokhandel har salget økt det siste året på tross av korona, men eksterne inntekter fra deltakelse på arrangementer har uteblitt.

Røde Kors stilte opp da elever fra KVS Bygland ble transportert hjem tirsdag ettermiddag.

Frå 23. mai opnar Israel opp for gruppeturar med vaksinerte utlendingar. – Eit veldig godt signal, seier dagleg leiar i Plussreiser som likevel ikkje planlegg turar denne sommaren.

Fra fredag er det i store deler av landet igjen tillatt med inntil 100 publikummere i kirker og bedehus. I Sør-Rogaland forlenges imidlertid de strengere reglene fra påsketiden.

Copyright © Sambåndet 2021