Sambåndet

Fredag 19. januar 2018
RSS

Barnebibel-app på topp

Av KPK. Publisert 18. mai 2012.

BEGEISTRET: Jarle Waldemar og barna viser frem bibel-appene som nå er tilgjengelig for barn.

I samarbeid med Hermon Forlag har Jarle Waldemar lansert to nye barnebibel-apper. De har fått navnene ”Min lille barnebibel” og ”Bibelen for minstemann” og skal passe til de aller minste i norske familier. Appene ble nylig lansert, og appen ”Bibelen for minstemann” ligger nå på andreplass for mest solgte bok-app i kategorien Books.

Appene har flere utvalgte historier som Jarle Waldemar har lest inn. Barna kan selv lese, ta opp sin egen eller foreldrenes stemme, eller lytte til den innleste versjonen.  Med animerte tegninger, lyder og touch-aktiverte funksjoner får barna høre om Daniel i løvehulen, Jesus når han stiller stormen, David og Goliat, se supersterke Samson, og høre trompetene i det Jerikos murer faller – og mange flere historier.

– Vi er glade for å kunne gi småbarnsforeldre muligheten til å lære barna bibelhistoriene i form av interaktive apper. Det er spennende å benytte stadig nye plattformer til å presentere Bibelens tidløse innhold. Foreløpig er appene kun tilgjengelig for iPhone og iPad-brukere, men vi vurderer også å lansere de for Android-enheter, sier Møyfrid Balsnes, sjefsredaktør for digitale medier i Hermon Forlag.

 


Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Frivillige vaksne deler timane i denne veka mellom seg i bøn for borna.

2017 ble det nest beste året for sambåndet.no siden målingene startet.

Nils Fredrik Rifsgård er ansatt som ny forsamlingsleder i Frekhaug Indremisjon.

Britt Helen Opstad slutter i Bergen Kristne Bokhandel.

Dagen-redaktør Kari Fure mener man må tørre å snakke om de undertrykkende elementene som finnes i islam.

Copyright © Sambåndet 2018