Sambåndet

Mandag 23. juli 2018
RSS

Barnebibel-app på topp

Av KPK. Publisert 18. mai 2012.

BEGEISTRET: Jarle Waldemar og barna viser frem bibel-appene som nå er tilgjengelig for barn.

I samarbeid med Hermon Forlag har Jarle Waldemar lansert to nye barnebibel-apper. De har fått navnene ”Min lille barnebibel” og ”Bibelen for minstemann” og skal passe til de aller minste i norske familier. Appene ble nylig lansert, og appen ”Bibelen for minstemann” ligger nå på andreplass for mest solgte bok-app i kategorien Books.

Appene har flere utvalgte historier som Jarle Waldemar har lest inn. Barna kan selv lese, ta opp sin egen eller foreldrenes stemme, eller lytte til den innleste versjonen.  Med animerte tegninger, lyder og touch-aktiverte funksjoner får barna høre om Daniel i løvehulen, Jesus når han stiller stormen, David og Goliat, se supersterke Samson, og høre trompetene i det Jerikos murer faller – og mange flere historier.

– Vi er glade for å kunne gi småbarnsforeldre muligheten til å lære barna bibelhistoriene i form av interaktive apper. Det er spennende å benytte stadig nye plattformer til å presentere Bibelens tidløse innhold. Foreløpig er appene kun tilgjengelig for iPhone og iPad-brukere, men vi vurderer også å lansere de for Android-enheter, sier Møyfrid Balsnes, sjefsredaktør for digitale medier i Hermon Forlag.

 


Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Ambassadøren kom ikke, men Lyngdal Bibelcamp markerte likevel Israels 70-årsdag.

Det er ingen selvfølge at det er alkoholfritt i kristne sammenhenger, påpeker IOGT.

TILBAKEBLIKK – DNA-KONFERANSEN «Ta oss til ethvert sted der det er barn». Slik lyder Awanas bønn til Gud. Og de blir bønnhørt.

KOMMENTAR: Det er grunn til å være skuffet over at Israels ambassade i Norge takket nei til invitasjonen om å være representert under israelsmarkeringen på Lyngdal bibelcamp lørdag.

Israel som moderne stat er 70 år, og lørdag blir det bursdagsfest på Lyngdal Bibelcamp.

Copyright © Sambåndet 2018