Barnevakten med foreldrebok

Vil hjelpe foreldre med å lykkes i møte med barn og unges mediebruk.

Barnevaktens bok ”Gode råd om barn, ungdom og medier” er nå på plass hos bokhandlere. Boken inneholder informasjon om medieområdene som barn og ungdom møter.

– Dette er et spennende bokprosjekt som vi har stor tro på, sier redaktør i Cappelen Damm om boken.

I boka får du blant annet informasjon om Internett, mobil, spill, film og tv. Boken inneholder også råd om digital mobbing. Til hvert emne får du forslag til hvordan du kan snakke med barna om ulike situasjoner.

– Vi ønsker å hjelpe foreldre med å lykkes på hjemmebane med tanke på å skape gode medieopplevelser og fremme bevisst bruk hos egne barn. Boken samler den viktigste informasjonen for foreldre på ett sted, og dermed får foreldre en håndbok og verktøykasse vi tror vil være til stor nytte og glede, forteller Øystein Samnøen, ansvarlig redaktør for bokutgivelsen (bildet til høyre).

Samnøen mener innholdet i boken er veldig konkret og treffer direkte inn i barn og unges mediehverdag.

– Boken inneholder viktig informasjon om medieområdene barn og unge møter, og inneholder også masse konkrete råd og forslag til samtalepunkter mellom foreldre og barn, sier han. Boken tar for seg følgende hovedemner: internettmediet, mobilmediet, film og fjernsyn, spillmediet og digital mobbing. KPK

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.