Sambåndet

Mandag 17. februar 2020
RSS

Torgeir Hauge til Japan

Fra 1. november skal han og kona Johanne være NLM-misjonær i Japan de neste to årene.

Skrevet av Vilhelm Viksøy den 28. august 2012.

– Dette er noe som har vokst fram over langt tid både for meg og Johanne og når muligheten nå bød seg, var det svært mye som klaffet godt, sier Torgeir Hauge som selv er født og oppvokst som misjonærbarn i Japan.

Han er nå innvilget to års permisjon fra jobben som medieleder.

– Jeg setter stor pris på at jeg ble innvilget permisjon fra ImF. For meg var det ingen selvfølge. Å gi seg her, er vel noe av det som passer dårligst, så dette handler ikke om at jeg ønsker meg bort fra ImF, sier medielederen.

I følge generalsekretær Erik Funes arbeides det konkret med flere personer som kan gå inn i stillingen for Torgeir Hauge. Foreløpig er derimot ingenting avklart.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Elevene på KVS Lyngdal har gode forretningsideer og er gode til å markedsføre dem. Det blir det priser av.

SAKEN ER OPPDATERT Lære- og tilsynsrådet i ImF står fast på den gjeldende veiledningen om menn og kvinners tjeneste og anbefalingen om eldstetjenesten.

OPPDATERT Fredheim Arena anker ikke avslaget på søknaden om skoledrift. Dersom forsamlingens årsmøte skulle være uenig i beslutningen, er alternativet å søke på nytt i 2021.

En stortingsrepresentant fra Ap stilte spørsmål til likestillings- og kulturministeren om hvorvidt ImFs verdidokument for skoler er i tråd med dagens lovverk. Svaret fra statsråden inneholder ingen overraskelser.

OPPDATERT Krik skal jobbe videre med hvilke forventninger man skal ha til ulike kategorier ansatte med tanke på lojalitet til KriKs verdier.

Copyright © Sambåndet 2020