Sambåndet

Søndag 22. september 2019
RSS

Torgeir Hauge til Japan

Fra 1. november skal han og kona Johanne være NLM-misjonær i Japan de neste to årene.

Av Vilhelm Viksøy. Publisert 28. august 2012.

– Dette er noe som har vokst fram over langt tid både for meg og Johanne og når muligheten nå bød seg, var det svært mye som klaffet godt, sier Torgeir Hauge som selv er født og oppvokst som misjonærbarn i Japan.

Han er nå innvilget to års permisjon fra jobben som medieleder.

– Jeg setter stor pris på at jeg ble innvilget permisjon fra ImF. For meg var det ingen selvfølge. Å gi seg her, er vel noe av det som passer dårligst, så dette handler ikke om at jeg ønsker meg bort fra ImF, sier medielederen.

I følge generalsekretær Erik Funes arbeides det konkret med flere personer som kan gå inn i stillingen for Torgeir Hauge. Foreløpig er derimot ingenting avklart.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Divisi besøker Sør-Rogaland denne helgen. «divisi-kveld» i Ålgård kirke der menigheten inviteres til fellesskap i sang og musikk, er en av programpostene.

Daniel Sæbjørnsen skal møte ungdommer på digitale plattformer, og han ønsker en dialog heller enn en monolog.

Sarah Hetland (19) og Tore Lindefjeld (18) er godt fornøyd med fjorårets Lederkonferanse og planlegger å få med seg årets konferanse. Fristen for å melde seg på til lavest mulig pris, er utsatt til 24. september.

KOMMENTAR Vil den nye oversettelsen av Bibelen til nordsamisk skape like mye diskusjon blant brukerne som 1978-oversettelsen til norsk gjorde? Det finnes i alle fall paralleller.

En fellesgudstjeneste på Saron markerte etableringen av Blå Kors Bryne.

Copyright © Sambåndet 2019