Ikke bare Lyngdal …

Også fra andre deler av ImF-land kommer det gode sommerlyder.

– Finnmark, for eksempel. Alle rapportene jeg har fått er gode. Begge sentrene har hatt godt med besøk og Landssommerstevnet fikk et flott løft med koret divisi på besøk, sier Erik Furnes.

Høystemt seniorbølge
Et annet arrangement som får mye skryt dette året, er Bibel og Fellesskap, 55+.

Stevnet dokumenterte at når våre ledere i misjonen legger hodene sammen og bruker hver sine tildelte nådegaver, ja da blir resultatet av høy klasse, skryter Alf Skeie som var en av deltakerne.

Det stevnet som likevel samler flest folk på en gang, er ungLandsmøtet – UL. Ungdomsfestivalen som arrangeres sammen med NLM Ung, samlet også i år mange tusen ungdommer til fellesskap og forkynnelse.

– Forandret
Prosjektleder Gjermund Nordhus er strålende fornøyd i etterkant.

– I taler og sang har det vært forkynnelse som har gått rett inn i livene til deltakerne. Vi vet om flere som har blitt kristne i løpet av uka, noe jeg tenker er en god målestokk for forkynnelsen. Mange har også fått hjelp med vanskelige ting, og jeg tror de aller fleste reiser hjem igjen med ny inspirasjon og giv til å fortsette som etterfølgere av Jesus. Jeg tror dette har vært en festival som har forandret, sier Nordhus.

LES OGSÅ: God Lyngdalssommer

Erik Furnes som selv var innom noen dager, deler den begeistringen.
– Tusener av ungdommer er under Ordets hørelse og lytter til solid forkynnelse i flere dager. Det er det viktigste for meg. Så er det alltid noen som vil mene noe om både form og virkemidler, men for meg kommer det i andre rekke, sier Furnes.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.