Sambåndet

Onsdag 17. juli 2019
RSS

Loppefest på Bildøy

Opp mot sekssifret samlet inn til misjonen.

Av Vilhelm Viksøy. Publisert 3. september 2012.

– Dette er første året jeg er med, så jeg har jo ikke så mye å sammenligne med. Men jeg synes det har vært en flott helg, sier administrasjonsleder i ImF, Willy Landro.

Fornøyd var også sjefsloppe Edvard Foss, særlig med de 15.000 han fikk inn på auksjonen.

– Det var bra, men det kunne vært så mye mer. Misjonsfolket her i vest har ikke forstått helt at de kan være med å by prisene opp, sier han og smiler i barten.

Foreløpige tall viser nærmere hundre tusen inn i løpet av de to dagene loppemarkedet ble arrangert.
– Dette er gode penger, sier Willy Landro og mener dette også har en videre betydning: møte med mane mennesker man ellers ikke når med det vanlige arbeidet.

SE OGSÅ: stemningsrapport fra fredagskvelden i videovinduet.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

− Ikke la bekymringene kvele troen og det mennesket du er, advarer Karen Sofie Aasmyr.

På ImFs lederkonferanse i fjor var temaet «Følg meg!. Det er også tema for Andreas Evensens bibeltimer på Lyngdal Bibelcamp.

På kort varsel stiller menighetsrådgiver Jon Løvland i Metodistkirken i Norge opp på Lyngdal Bibelcamp for å gi råd om hvordan gi evangeliet videre til neste generasjon.

I fjor sommer så det mørkt ut for Oddvar Pedersen. Han hadde kreft med spredning. I år kan han planlegge ferie til Færøyane og Shetland.

Karen Sofie Aasmyr er veileder i naturlig menighetsutvikling. Hun går til Bibelen for å finne hvordan en menighet kan bli sunn.

Copyright © Sambåndet 2019