– Tyngre enn jeg trodde

Øyvind Angelskår kom fram til Lyngdal Bibelcamp kl. 13.20 mandag 8. juli - etter 42 mil på sykkelsetet til inntekt for Bildøy Bibelskole.

– Akkurat nå føles det helt greit. De siste par milene gikk det så det suste i nedoverbakke, sier Angelskår til sambåndet.no like etter målpassering.

Etter å ha finregnet på kilometrene har IT-lederen i Indremisjonsforbundet (ImF) kommet til st han har tilbakelagt 42 mil i løpet av de siste fire og en halv dagene. Første etappe hadde han selskap av sønnen Håkon Andreas.

– Den tyngste etappen var over Jæren. Da hadde jeg motvind og kunne ikke slappe av et eneste sekund. Tre mil før jeg kom fram til Ognatun, var jeg så gåen at jeg måtte legge meg ned og sove et kvarters tid,. Da var jeg omtrent tom for krefter, sier Angelskår.

IT-lederen innrømmer at turen totalt sett var tyngre enn han trodde:

– På det tyngste hadde jeg mye verk i knærne, men det var delig å merke at det ga seg når jeg fikk strukket litt ut, sier Angelskår.

Sykkelturen var som kjent ledd i innsamlingsaksjonen til fordel for generalvedlikeholdet sv Bildøy Bibelskole. Så var det verdt det?

– Akkurat nå tenker jeg det. Men når jeg ser at det bare har kommet inn 1500 kroner i løpet av turen, blir jeg litt mer i tvil, sier IT-lederen. Heldigvis hadde folk tegnet seg for 35.000 på forhånd.

Angelskår håper imidlertid at det løsner nå når det blit kjent at han nådde målet for turen.

– Jeg har snakket med flere om årsaken til turen, blant andre en syklist jeg traff på Bønlo, med bakgrunn i ImF på Fitjar, men nå bosatt i Tromsø, forteller Angelskår.

Om få dager legger generalsekretær Erik Furnes i ImF ut på samme tur.

– Har du noen råd til ham?

– Det må være at det er lurt å ha munnen lukket når man sykler i bratte nedoverbakker, sier Øyvind Angelskår med sedvanlig underfundighet.

Bilder fra turen kan du se på Instagram ved å søke på hashtag #imfsykling

Skjema for å gi din støtte til Bibelskolen finner du her: imf.no/gf/sykler-til-gf/

På samme side kan du følge Erik Furnes på hans tur. Møt gjerne opp langs veien, ta bilde og legg ut på Instagram med hashtag #imfsykling og #imfmedia

 

 

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.