Sambåndet

Lørdag 19. oktober 2019
RSS

Ingen mediestorm

– Men det kommer garantert flere nettmøter, sier medieleder Petter Olsen.

Skrevet av Vilhelm Viksøy den 2. oktober 2013.

Tirsdag kveld inviterte ImF Media til første nettmøte i historien på sambåndet.no, og medieleder Olsen sier seg brukbart fornøyd med erfaringen.

– Det var første gang, så det var veldig spennende om den tekniske løsningen fungerte. Det gjorde den i det store og hele. De to gjestene ga gode svar og hadde en hyggelig kveld.

Gjestene denne kvelden var sentralstyremedlem i KrF, Karl Johan Hallaråker, og Dagen-redaktør Tarjei Gilje. Til sammen fikk de bryne seg på 14 spørsmål, der halvparten var sendt inn på forhånd.

LES SVARENE HER: 

– Spørsmålene kom fra åtte ulike personer, men bare to av dem var fra folk som ikke er ansatt i ImF. Særlig det siste kan vi jo ikke være fornøyd med, men jeg tenker at dette var første gang, det var liten tid til «markedsføring», og temaet – om politikk – var kanskje litt uvant. Vi må bygge stein på stein. Jeg kunne se at det var flere inne på siden enn de som stilte spørsmål, så noen leste nok bare uten å engasjere seg selv. Det kom også et spørsmål inn et par timer etter at nettmøtet var avsluttet, og vedkommende har fått svar fra Hallaråker via e-post.

– Men hvorfor slike nettmøter på Sambåndet.no?

– Jeg har helt siden jeg begynte hatt en tanke om å skape mer kontakt og dialog mellom publikasjonene våre og leserne for å gi leserne et større eiendomsforhold til både bladet og nettsiden. Nettet, og sosiale medier, er gode virkemidler for å oppnå dette, og nettmøte er ett verktøy. Samtidig ønsker vi at nett og papir skal dyrke sin egenart. Du vil ikke finne veldig mye av det som står på nettsiden, i bladet, og slett ikke alt av det som står i bladet, vil komme på nettsiden, sier Petter Olsen som allerede har bestemt at det blir flere treffpunkt på nettet.

– Det vil komme flere, ja. Framover ønsker vi å bruke nettmøter til for eksempel å bygge videre på temaseksjonen i bladet. Neste nettmøte vil derfor trolig handle om tro i hjemmet.

LES SVARENE HER: 

 

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Inspirert av den amerikanske tradisjonen Thanksgiving inviterer divisi til å takke for alt det gode Gud har gitt oss.

Landsmøtet i KrFU får seg denne helgen forelagt et endringsforslag som vil rive bort grunnlaget for de kristne friskolene. Vi forventer at landsmøtet avviser forslaget.

De leter etter en mann, men ingen supermann. Han skal være en skoleleder, men trenger ikke være tidligere skolemann. Og så må han trives med ungdommen.

Bildøy bibelskole har sikret inntekter som kommer fra utleie av tjenesteboliger til eksterne leietakere.

Torsdag sydde Rebekka Slettebø den fineste brudekjolen og vant med det Symesterskapet på NRK. Der har hun også fortalt om sin kristne tro.

Copyright © Sambåndet 2019