Sambåndet

Onsdag 17. juli 2019
RSS

Ingen mediestorm

– Men det kommer garantert flere nettmøter, sier medieleder Petter Olsen.

Av Vilhelm Viksøy. Publisert 2. oktober 2013.

Tirsdag kveld inviterte ImF Media til første nettmøte i historien på sambåndet.no, og medieleder Olsen sier seg brukbart fornøyd med erfaringen.

– Det var første gang, så det var veldig spennende om den tekniske løsningen fungerte. Det gjorde den i det store og hele. De to gjestene ga gode svar og hadde en hyggelig kveld.

Gjestene denne kvelden var sentralstyremedlem i KrF, Karl Johan Hallaråker, og Dagen-redaktør Tarjei Gilje. Til sammen fikk de bryne seg på 14 spørsmål, der halvparten var sendt inn på forhånd.

LES SVARENE HER: 

– Spørsmålene kom fra åtte ulike personer, men bare to av dem var fra folk som ikke er ansatt i ImF. Særlig det siste kan vi jo ikke være fornøyd med, men jeg tenker at dette var første gang, det var liten tid til «markedsføring», og temaet – om politikk – var kanskje litt uvant. Vi må bygge stein på stein. Jeg kunne se at det var flere inne på siden enn de som stilte spørsmål, så noen leste nok bare uten å engasjere seg selv. Det kom også et spørsmål inn et par timer etter at nettmøtet var avsluttet, og vedkommende har fått svar fra Hallaråker via e-post.

– Men hvorfor slike nettmøter på Sambåndet.no?

– Jeg har helt siden jeg begynte hatt en tanke om å skape mer kontakt og dialog mellom publikasjonene våre og leserne for å gi leserne et større eiendomsforhold til både bladet og nettsiden. Nettet, og sosiale medier, er gode virkemidler for å oppnå dette, og nettmøte er ett verktøy. Samtidig ønsker vi at nett og papir skal dyrke sin egenart. Du vil ikke finne veldig mye av det som står på nettsiden, i bladet, og slett ikke alt av det som står i bladet, vil komme på nettsiden, sier Petter Olsen som allerede har bestemt at det blir flere treffpunkt på nettet.

– Det vil komme flere, ja. Framover ønsker vi å bruke nettmøter til for eksempel å bygge videre på temaseksjonen i bladet. Neste nettmøte vil derfor trolig handle om tro i hjemmet.

LES SVARENE HER: 

 

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

− Ikke la bekymringene kvele troen og det mennesket du er, advarer Karen Sofie Aasmyr.

På ImFs lederkonferanse i fjor var temaet «Følg meg!. Det er også tema for Andreas Evensens bibeltimer på Lyngdal Bibelcamp.

På kort varsel stiller menighetsrådgiver Jon Løvland i Metodistkirken i Norge opp på Lyngdal Bibelcamp for å gi råd om hvordan gi evangeliet videre til neste generasjon.

I fjor sommer så det mørkt ut for Oddvar Pedersen. Han hadde kreft med spredning. I år kan han planlegge ferie til Færøyane og Shetland.

Karen Sofie Aasmyr er veileder i naturlig menighetsutvikling. Hun går til Bibelen for å finne hvordan en menighet kan bli sunn.

Copyright © Sambåndet 2019