Sambåndet

Søndag 22. september 2019
RSS
Det er bare julemusikken som mangler på kontoret til grafisk designer Beate Augestad i ImF Media. Sammen med Ragnhild S. Støbakk lager hun i disse dager juleheftet Barnehelg. FOTO: Petter Olsen, ImF Media

Barnehelg klart for salg

Av Sambåndet. Publisert 12. november 2013.

Redaktøren er fornøyd med årets blad og søker selgere. FOTO: Sambåndet

Fakta

Barnehelg:

 • Julehefte av ImF-UNG for barn og unge, 0g familien med.
 • Dette er Barnehelg nr. 3 hvor ansvarlig redaktør har vært Ragnhild S. Støbakk.
 • Distribueres av lokale selgere.

Les mer på ImF-UNG sine nettsider.

– Jeg håper og tror vi har fått til et julehefte som både voksne og barn kan finne noe de liker i. Spesielt håper vi målgruppen vår på 6-12 år finner mye kjekt å lese, sier redaktør Ragnhild S. Støbakk.

Hobbyaktiviteter, matoppskrifter og juleoppgaver er noe av det man finner, men dette er også et julehefte som ønsker å være mer enn bare tidsfordriv.

– Ønsket er at Barnehelg skal være med på å fortelle om hva julen virkelig handler om, vi håper at årets blad også er med på å fortelle om Jesusbarnet som julens midtpunkt og grunnlag på ulike måter. Bladet selges «på dørene» av lokale selgere. Her er det alltid bruk for flere.

– Vi får aldri nok selgere, sier hun med et smil, og oppfordrer både unge og gamle om å melde seg som selger.

– Alle kan melde seg. Barn, foreldre, barnelag, besteforeldre. Her er det rom for alle. Det mulig å kontakte ImF på epost og telefon, hvis en ønsker bladet, eller har lyst å være selger, sier redaktør Støbakk, som også lokker med gode provisjoner for selgerne sine.

1 kommentar »

 • 1

  Julehefte for barn | UngMisjon.no

  15. november, 2013, kl. 09:58

  […] – Jeg håper og tror vi har fått til et julehefte som både voksne og barn kan finne noe de liker i. Spesielt håper vi målgruppen vår på 6-12 år finner mye kjekt å lese, sier redaktør Ragnhild S. Støbakk. Resten av intervjuet med redaktøren for Barnehelg kan du lese i Sambåndet  […]

  Svar

Skriv en kommentar

Divisi besøker Sør-Rogaland denne helgen. «divisi-kveld» i Ålgård kirke der menigheten inviteres til fellesskap i sang og musikk, er en av programpostene.

Daniel Sæbjørnsen skal møte ungdommer på digitale plattformer, og han ønsker en dialog heller enn en monolog.

Sarah Hetland (19) og Tore Lindefjeld (18) er godt fornøyd med fjorårets Lederkonferanse og planlegger å få med seg årets konferanse. Fristen for å melde seg på til lavest mulig pris, er utsatt til 24. september.

KOMMENTAR Vil den nye oversettelsen av Bibelen til nordsamisk skape like mye diskusjon blant brukerne som 1978-oversettelsen til norsk gjorde? Det finnes i alle fall paralleller.

En fellesgudstjeneste på Saron markerte etableringen av Blå Kors Bryne.

Copyright © Sambåndet 2019