Sambåndet

Lørdag 29. februar 2020
RSS
Det er bare julemusikken som mangler på kontoret til grafisk designer Beate Augestad i ImF Media. Sammen med Ragnhild S. Støbakk lager hun i disse dager juleheftet Barnehelg. FOTO: Petter Olsen, ImF Media

Barnehelg klart for salg

Skrevet av Sambåndet den 12. november 2013.

Redaktøren er fornøyd med årets blad og søker selgere. FOTO: Sambåndet

Fakta

Barnehelg:

 • Julehefte av ImF-UNG for barn og unge, 0g familien med.
 • Dette er Barnehelg nr. 3 hvor ansvarlig redaktør har vært Ragnhild S. Støbakk.
 • Distribueres av lokale selgere.

Les mer på ImF-UNG sine nettsider.

– Jeg håper og tror vi har fått til et julehefte som både voksne og barn kan finne noe de liker i. Spesielt håper vi målgruppen vår på 6-12 år finner mye kjekt å lese, sier redaktør Ragnhild S. Støbakk.

Hobbyaktiviteter, matoppskrifter og juleoppgaver er noe av det man finner, men dette er også et julehefte som ønsker å være mer enn bare tidsfordriv.

– Ønsket er at Barnehelg skal være med på å fortelle om hva julen virkelig handler om, vi håper at årets blad også er med på å fortelle om Jesusbarnet som julens midtpunkt og grunnlag på ulike måter. Bladet selges «på dørene» av lokale selgere. Her er det alltid bruk for flere.

– Vi får aldri nok selgere, sier hun med et smil, og oppfordrer både unge og gamle om å melde seg som selger.

– Alle kan melde seg. Barn, foreldre, barnelag, besteforeldre. Her er det rom for alle. Det mulig å kontakte ImF på epost og telefon, hvis en ønsker bladet, eller har lyst å være selger, sier redaktør Støbakk, som også lokker med gode provisjoner for selgerne sine.

1 kommentar »

 • 1

  Julehefte for barn | UngMisjon.no

  15.11.2013, kl. 09:58

  […] – Jeg håper og tror vi har fått til et julehefte som både voksne og barn kan finne noe de liker i. Spesielt håper vi målgruppen vår på 6-12 år finner mye kjekt å lese, sier redaktør Ragnhild S. Støbakk. Resten av intervjuet med redaktøren for Barnehelg kan du lese i Sambåndet  […]

  Svar

Skriv en kommentar

Raknestunkveldar på bedehusa i kretsen og innsamlingsaksjon kor det er samla inn 16 millionar kroner, er foreløpig status for Raknestunprosjektet.

Ingrid Kvam Steinshamn tar permisjon fra stillingen som rektor ved Møre Barne- og Ungdomsskole Skodje for å bistå Danielsen-skolene.

Stig Magne Heitmann i Åpne Dører er djupt bekymra over kristne som han meiner spreier hets og rykte på nett. ­– Det gjer vondt å lese, seier han.

Norske bibelskular fekk generelt mange færre søkjarar i 2019 enn året før. No vil dei konkurrere med folkehøgskulane for å auke elevtalet.

Chris Duwe har hatt suksess med Øystein på CD. Nå skal Øystein bli bok som åpner opp for refleksjon om Gud og verdens skapelse.

Copyright © Sambåndet 2020