Sambåndet

Fredag 15. november 2019
RSS

– Meld laget ditt inn i ImF-Ung!

Den 1. september er en viktig dato for nye lag. Det er fristen for å melde seg inn ImF-Ung for å få tildelt startstøtte.

Skrevet av Brit Rønningen den 21. august 2014.
Kenneth Foss

Kenneth Foss minner om at søknadsfristen for å få startstøtte er 1. september.

Fakta

Startstøtte til nye lag:

  • Søknadsfrist 1. september
  • Søknadsskjema på www.imf-ung.no
  • Beløp 8000 kroner
  • Pengene skal brukes til noe som kommer laget og medlemmene til gode
  • Pengene skal brukes opp innen 30 juni året etter tildeling

Leder i ImF-Ung, Kennth Foss, ønsker å minne nye barne- og ungdomslag på å melde seg inn i ImF-Ung innen 1. september. Han forklarer nærmere:

− Hvert lag som melder seg inn i ImF-Ung, vil motta 8000 kroner hver i startstøtte. Man melder laget sitt inn på et eget søknadsskjema på nettet. Fristen er 1. september. Det gjelder for nye lag som har startet i år.

Startstøtte er en del av Frifond, som består av overskudd fra Norsk Tipping og et beløp som Stortinget bevilger over statsbudsjettet. ImF-Ung har de siste årene fått tildelt cirka 2 millioner fra Frifond. Retningslinjer for Frifond ble revidert siste gang på Landsstyremøte til ImF-Ung 14.-15. mars 2014. Alle nye lag som melder seg inn i ImF-Ung, får tildelt 8000 kroner. På søknadsskjemaet for å få startstøtte fører laget opp navnet, kontaktperson/leder, adresse, mailadresse, telefonnummer og kontonummer i tillegg til en beskrivelse av laget – hvem som er med og hva det gjør.

− Lagene melder seg inn utover året, men det er flere påmeldinger i august når søknadsfristen nærmer seg. I forrige uke var det tre lag som meldte seg inn, forteller Foss som forventer en del påmeldinger de siste ukene før 1. september.

Startstøtten må brukes innen 30. juni året etter tildeling. Laget kan ikke spare disse pengene.

− Det er ikke noe ImF-Ung har bestemt. Reglene for Frifond er slik. Hensikten er at pengene skal komme laget og medlemmene til gode der og da, sier Foss.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Haldis Reigstad deler gjerne sine gaver med andre. Det har det blitt mange dikt av.

KOMMENTAR Kjell Ingolf Ropstads anførsel om at det kristne menneskesynet er under angrep, er reelt. Samtidig oppfatter jeg at profilerte politikere nå har fått problemer med tidligere uttalelser.

Heller ikke på den ekstraordinære generalforsamlingen ble det flertall for ny styreform for foreningen guttogjente.no.

GF Å legge ned kretsene i sin nåværende form og erstatte dem med noen få nettverksbyggende sentra. Det var et av forslagene da generalforsamlingen i ImF diskuterte den store saken om framtidig organisasjonsstruktur.

GF ImF-styret fekk fullmakt frå generalforsamlinga til å slå ImF Trossamfunn saman med andre trussamfunn. Eit stort mindretal ville berre slå saman med NLM sitt trussamfunn.

Copyright © Sambåndet 2019