Sambåndet

Søndag 21. juli 2019
RSS

– Meld laget ditt inn i ImF-Ung!

Den 1. september er en viktig dato for nye lag. Det er fristen for å melde seg inn ImF-Ung for å få tildelt startstøtte.

Av Brit Rønningen. Publisert 21. august 2014.
Kenneth Foss

Kenneth Foss minner om at søknadsfristen for å få startstøtte er 1. september.

Fakta

Startstøtte til nye lag:

  • Søknadsfrist 1. september
  • Søknadsskjema på www.imf-ung.no
  • Beløp 8000 kroner
  • Pengene skal brukes til noe som kommer laget og medlemmene til gode
  • Pengene skal brukes opp innen 30 juni året etter tildeling

Leder i ImF-Ung, Kennth Foss, ønsker å minne nye barne- og ungdomslag på å melde seg inn i ImF-Ung innen 1. september. Han forklarer nærmere:

− Hvert lag som melder seg inn i ImF-Ung, vil motta 8000 kroner hver i startstøtte. Man melder laget sitt inn på et eget søknadsskjema på nettet. Fristen er 1. september. Det gjelder for nye lag som har startet i år.

Startstøtte er en del av Frifond, som består av overskudd fra Norsk Tipping og et beløp som Stortinget bevilger over statsbudsjettet. ImF-Ung har de siste årene fått tildelt cirka 2 millioner fra Frifond. Retningslinjer for Frifond ble revidert siste gang på Landsstyremøte til ImF-Ung 14.-15. mars 2014. Alle nye lag som melder seg inn i ImF-Ung, får tildelt 8000 kroner. På søknadsskjemaet for å få startstøtte fører laget opp navnet, kontaktperson/leder, adresse, mailadresse, telefonnummer og kontonummer i tillegg til en beskrivelse av laget – hvem som er med og hva det gjør.

− Lagene melder seg inn utover året, men det er flere påmeldinger i august når søknadsfristen nærmer seg. I forrige uke var det tre lag som meldte seg inn, forteller Foss som forventer en del påmeldinger de siste ukene før 1. september.

Startstøtten må brukes innen 30. juni året etter tildeling. Laget kan ikke spare disse pengene.

− Det er ikke noe ImF-Ung har bestemt. Reglene for Frifond er slik. Hensikten er at pengene skal komme laget og medlemmene til gode der og da, sier Foss.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

KVS-Lyngdal og Lyngdal Bibelcamp ser positivt på at Lyngdal får Anne-Cath Vestlys familiepark.

Nabokjerringar og -gubbar er med på å gjera det trygt å vera småbarnsfamilie på sommarstemne.

Kan ein spøke med det heilage? Meiningane om slikt er sterke, og provoserande religiøs humor kan få alvorlege følgjer. Men kva meiner folk flest?

− Ikke la bekymringene kvele troen og det mennesket du er, advarer Karen Sofie Aasmyr.

På ImFs lederkonferanse i fjor var temaet «Følg meg!. Det er også tema for Andreas Evensens bibeltimer på Lyngdal Bibelcamp.

Copyright © Sambåndet 2019