Pusterom til Vestlandet

– I helgen skal divisi igjen ut på turné og gi folk glimt av det store Gud gjør og har gjort for oss.

– Når divisi har konsert, bruker det å være variert program. Det blir det denne gangen også.

Dirigent Anders Berglund forteller at repertoaret vil variere fra vare og inderlige salmer, både gamle og nyskrevne, til gospel med smakebiter fra divisi sin siste plateinnspilling «Du er». Koret vil ha med seg pianist Trond Akerø-Kleven på turnéen.

− Det er flott å få oppleve det gode samarbeidet med ImF-forsamlingene og foreningene omkring på de ulike stedene koret skal besøke. Vi setter stor pris på den hjelpen vi har fått fra lokale krefter i planleggingen av turneen, forteller Jarle Alme som leder turnékomiteen, i en pressemelding.

Lyngmo ungdomssenter blir basen for koret denne helga.

Helgens turné er en del av konsertprosjektet «Pusterom».

Les også: Reportasje med video fra øvelse

− Vi forsøker å lage en konsertopplevelse som tar folk inn i roen og gir dem et pusterom der de gjennom musikken kan få et glimt av alt det store Gud gjør og har gjort for oss, forklarer Divisi sin dirigent Anders Berglund.

Turneen starter på Voss i bedehuset Nain. I morgen kveld vil divisi besøke Sogn og ha konsert på SIM-huset i Sogndal sammen med det lokale koret Sognagospel, som vil delta både i fellesnummer med divisi og med en egen avdeling i konserten. Det er 15 år siden sist divisi hadde konsert i Sogn. På søndag blir det sang- og musikkmøte i Bygstad bedehus på Bygstad om formiddagen, og på kvelden deltar divisi på gudstjeneste i Knarvik kirke på Knarvik.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.