Sambåndet

Mandag 17. februar 2020
RSS
Helgatun. Foto: ImF mediearkiv

Helgatun søker arbeidere

Daglig leder er på plass på Helgatun, og nå søker leirstedet etter nestleder og to ettåringer.

Skrevet av Brit Rønningen den 18. juli 2015.

Indremisjonssamskipnaden har nylig lyst ut to stillinger på sin Facebookside. De søker etter nestleder og to ettåringer til Helgatun. I annonsen for nestleder står at de søker en allsidig person som kan ta praktiske og administrative oppgaver og som kan være ansvarlig når daglig leder har fri.

Varierte oppgaver
− Det er veldig varierte arbeidsoppgaver. Vi søker en som kan ta vakter på kjøkkenet og som gjerne liker å lage mat. Stillingen innebærer også ansvar for huset, forteller styreleder Birgit M. Hjelmeland.

Det er ikke første gang Helgatun har hatt ettåringer i sin stab, men det er noen år siden sist.

− Hvorfor søker dere etter to ettåringer?

− Vi ønsker å ha to ungdommer som kan samarbeide om leiropplegg og lignende, samt praktiske oppgaver, både ute og inne.

Fjell og friluftsliv
− Hva ser dere etter?

− Vi ser etter unge som har lyst til å arbeide i misjonen og som er glad i fjell og friluftsliv. Helgatun er en flott plass og det er mange som bruker anlegget både sommer og vinter. Ettåringene vil delta i den daglige driften. De får prøve seg på litt forskjellige arbeidsoppgaver, som leirarbeid, sier Hjelmeland. I annonsen står det at ettåringen foruten fri kost, losji og lommepenger også vil få sesongkort til alpinanlegget.

Nestlederstillingen ønsker styret i Helgatun å få besatt innen oktober, mens det ikke er satt noen dato for når en ønsker at ettåringene skal begynne.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Elevene på KVS Lyngdal har gode forretningsideer og er gode til å markedsføre dem. Det blir det priser av.

SAKEN ER OPPDATERT Lære- og tilsynsrådet i ImF står fast på den gjeldende veiledningen om menn og kvinners tjeneste og anbefalingen om eldstetjenesten.

OPPDATERT Fredheim Arena anker ikke avslaget på søknaden om skoledrift. Dersom forsamlingens årsmøte skulle være uenig i beslutningen, er alternativet å søke på nytt i 2021.

En stortingsrepresentant fra Ap stilte spørsmål til likestillings- og kulturministeren om hvorvidt ImFs verdidokument for skoler er i tråd med dagens lovverk. Svaret fra statsråden inneholder ingen overraskelser.

OPPDATERT Krik skal jobbe videre med hvilke forventninger man skal ha til ulike kategorier ansatte med tanke på lojalitet til KriKs verdier.

Copyright © Sambåndet 2020