Sambåndet

Tirsdag 17. september 2019
RSS
Helgatun. Foto: ImF mediearkiv

Helgatun søker arbeidere

Daglig leder er på plass på Helgatun, og nå søker leirstedet etter nestleder og to ettåringer.

Av Brit Rønningen. Publisert 18. juli 2015.

Indremisjonssamskipnaden har nylig lyst ut to stillinger på sin Facebookside. De søker etter nestleder og to ettåringer til Helgatun. I annonsen for nestleder står at de søker en allsidig person som kan ta praktiske og administrative oppgaver og som kan være ansvarlig når daglig leder har fri.

Varierte oppgaver
− Det er veldig varierte arbeidsoppgaver. Vi søker en som kan ta vakter på kjøkkenet og som gjerne liker å lage mat. Stillingen innebærer også ansvar for huset, forteller styreleder Birgit M. Hjelmeland.

Det er ikke første gang Helgatun har hatt ettåringer i sin stab, men det er noen år siden sist.

− Hvorfor søker dere etter to ettåringer?

− Vi ønsker å ha to ungdommer som kan samarbeide om leiropplegg og lignende, samt praktiske oppgaver, både ute og inne.

Fjell og friluftsliv
− Hva ser dere etter?

− Vi ser etter unge som har lyst til å arbeide i misjonen og som er glad i fjell og friluftsliv. Helgatun er en flott plass og det er mange som bruker anlegget både sommer og vinter. Ettåringene vil delta i den daglige driften. De får prøve seg på litt forskjellige arbeidsoppgaver, som leirarbeid, sier Hjelmeland. I annonsen står det at ettåringen foruten fri kost, losji og lommepenger også vil få sesongkort til alpinanlegget.

Nestlederstillingen ønsker styret i Helgatun å få besatt innen oktober, mens det ikke er satt noen dato for når en ønsker at ettåringene skal begynne.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

KOMMENTAR Vil den nye oversettelsen av Bibelen til nordsamisk skape like mye diskusjon blant brukerne som 1978-oversettelsen til norsk gjorde? Det finnes i alle fall paralleller.

En fellesgudstjeneste på Saron markerte etableringen av Blå Kors Bryne.

John Morten Espevik og Linda Rusken Santistevan skal bruke Lederkonferansen for å jobbe med menighetsutvikling.

Professor Knut Alfsvåg mener flere av hans kvinnelige teologistudenter er blant de beste han har hatt. Han lytter gjerne til deres innspill – men er imot at de skal bli prester.

Den noverande assisterande generalsekretæren tar over etter Rolf Gunnar Heitmann som generalsekretær frå 2020.

Copyright © Sambåndet 2019