Sambåndet

Fredag 26. april 2019
RSS
Danielsen mottar diplom og pokal. Foto: Danielsen videregående skole

Danielsen vant NM-Mix i volleyball

NM-Mix-finalen i volleyball for videregående skoler ble et rent misjonsoppgjør.

Av Brit Rønningen. Publisert 4. februar 2016.

Spennende finale mellom Danielsen og Framnes. Foto: Danielsen videregående skole

Finalen gikk i Stavanger i helgen mellom Danielsen videregåande skole og Framnes kristne vidaregåande skule.

– Det var en skikkelig kristen finale, sier lærer og lagleder Miriam Kleppa ved Danielsen videregående skole. – Det var helt topp arrangement og bra opplegg som var godt gjennomført.

Danielsen spilte i gruppespillet mot Solborg Folkehøgskole og Greåker vgs og vant begge kampene 2-0. De slo Tertnes 2-1 i kvartfinalen og Fusa 2-1 i semifinalen. Finalen spilte de altså mot Framnes, og den vant de med 2-0. To av Danielsen-spillerne, Peter Brennhaug og Vegard Asphaug, ble kåret til henholdsvis beste angriper og beste legger i mix-klassen.

God stemning
Samme helgen var elever fra Danielsen og Framnes med på Impuls-konferanse, noe som betydde at det kom litt ekstra folk å så på.

– Det var kjekt, hyggelig og god stemning, og laget ble mer sammensveiset, sier den andre laglederen og lærer Nils Ivar Brennhaug ved Danielsen.

Danielsen NM Volleyball2

Kampen er over. Danielsen har vunnet. Foto: Danielsen videregående skole

Godt å vinne
– Hvordan klarte dere å vinne?

– Vi har tre gutter som har spilt i Sotra Volleyballklubb i sju–åtte år. Alle trengs, men de var viktige for at vi vant.

På spørsmål om hvordan det var å vinne, legger Brennhaug ikke skjul på at det gjorde godt, og han fortsetter å trekke frem laget.

– De var gode til å ta imot smasher og server. Der var flere spillere som gjorde det bra.

Gode tilbakemeldinger
– Hva betyr det for dere å vinne?

– Det betyr veldig mye motivasjon for jentene å være med og spille god volleyball. Guttene vet vi spiller god volleyball. For skolen var det godt at vi fikk gode tilbakemeldinger på spillet og måten å opptre på. Alle var med, og alle hjalp med å gjøre andre gode, sier Brennhaug.

Tilbake på skolen overrakte elevene pokalen til rektor. Ifølge Brennhaug fikk de mange gode ord.

– For skolen vil vi vurdere om vi skal satse enda mer på idrett, om det skal bli et fagtilbud. Det at de vant, støtter i alle fall arbeidet, sier Nils Ivar Brennhaug.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Teologistudiar ved NLA Høgskolen har totalt ein auke på 63 prosent førsteprioritetssøkarar til sine bachelor-program, viser tal frå Samordna opptak.

Bergens Indremisjons aldershjem er pusset opp, har skiftet navn og er blitt et omsorgssenter.

Nå kan du både opprette og endre gaveavtaler fra sofakroken.

Utstyrt med von, livsmot og tilgjeving er kristne irakarar i gang med å gjenreisa den over 2000 år gamle kyrkja i Midtausten etter IS sin brutale framferd.

Maria Magdalena og kristne i Colombo på Sri Lanka lot ikke frykten hindre seg i påsken. Heller ikke vi, som kanskje mest av alt har oss selv å frykte, må la oss hindre fra å søke kristent fellesskap med frimodighet.

Copyright © Sambåndet 2019