Søker etter arrangements- og markedsansvarlig

Indremisjonsforbundet (ImF) ønsker å satse mer på markedsføring.

For tiden har ImF ute en stillingsannonse hvor de søker etter en arrangements- og markedsansvarlig i 50 – 100 % stilling. Søknadsfristen er 15. august 2016.

– Vi ser at det er behov for økt satsing på markedsføring og merkevarebygging som også innebærer økt satsing på givertjeneste, deriblant Fast givertjeneste med skattefradrag. (FGS). Dette vil også få ringvirkninger, tror vi, og skape en mer bevissthet rundt tilknytning til ImF og relasjonsbygging mellom oss og grasrota, sier administrasjonsleder Anja Ulveseth Heggen til Sambåndet.

Mye planlegging
Bakgrunnen for opprettelsen av den nye stillingen, er at administrasjonslederen skal ha redusert (30 %) stilling fra august.

– Det er en del arrangement som krever mye planlegging, som for eksempel en større lederkonferanse og Lyngdal Bibelcamp, og vi trenger en ny person som ivaretar dette.

– Hva slags person er det dere ser etter?

– Vi vil vurdere alle søkere individuelt for å se helheten av egenskaper og erfaringer med mer. Vi har ikke låst oss fast til en type mennesker med de og de kvalifikasjonene, men likevel tenker vi at en utadvendt, strukturert og målbevisst person med kjennskap til markedsføring, og som kjenner at innsamling og giverrekruttering er en givende og god kombinasjon, sier Ulveseth Heggen.

Kjennskap til misjon
Hun nevner også at det er vil være en styrke å ha kjennskap til misjonsvirksomhet.

– Det har betydning for å vite hvilken målgruppe en jobber med. Å organisere Lyngdal Bibelcamp og lederkonferanse krever i utgangspunktet også at en har kjennskap til ImF og lignende organisasjoner.

– Hvor mange har søkt eller tatt kontakt om stillingen så langt?

– Vi har fått søknader eller henvendelser fra fem stykker. Det finnes gode søkere blant de fem, svarer Ulveseth Heggen.

 

 

 

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.