Trenger flere e-coacher

Familier & Medier henter over fire forelesere fra Jesus.net i Polen for å kurse nye og potensielle e-coacher.

− Vi trenger flere e-coacher for å lage gode nettkurs, sier leder for Jesus.net i Famile & Medier, Kjetil Fyllingen, til sambåndet.no.

Nettkursene på omGud.no er online-kurs om Gud og Jesus. En viktig del av kurset består i at deltakerne får en e-coach som de kan stille spørsmål til. Per i dag har man cirka 10 e-coacher, og så langt har man hatt 120 deltakere på nettkurs.

− Målet er å få 20 e-coacher. Jo flere nettkurs vi får folk til å ta, desto flere e-coacher må vi ha, fortsetter Fyllingen.

Trenger opplæring
Og nå blir det kurs for nye e-coacher 4. november i Oslo i lokalet til Norges Kristelige Student og Skoleungdomslag og 5. november i Kristiansand på NLA Mediehøgskolen Gimlekollen. Det er plass til maks 20 personer per kurs.

− Hvorfor arrangerer dere kurs for e-coacher?

− Folk som har tatt kontakt og vil bli e-coacher, har ønsket et slikt kurs. De trenger opplæring i veiledning. Som veiledere skal de ikke komme med alle svarene, men stille gode spørsmål som folk kan tenke gjennom, påpeker Fyllingen.

Hvordan dele evangeliet
Fire forelesere fra Polen skal undervise, og undervisningen vil foregå på engelsk.

− Det blir vanlig undervisning og gruppeundervisning, sier Fyllingen.

På kurset vil deltakerne få en innføring i hvordan de kan dele evangeliet i vår tid, hvordan de kan nå mennesker med evangeliet på nett, hvordan de kan lede mennesker til Gud ved å stille spørsmål, og hvordan ”Hvorfor Jesus?”–kurset fungerer.

− Kurset er ikke bare for de som har bestemt seg for at de vil bli e-coacher, men også for de som vurdere om det er noe for dem, sier Fyllingen.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.