Sambåndet

Torsdag 15. november 2018
RSS
Bygningene på Roa hvor det første Evangeliesenteret ble etablert. Foto: Halvard Hatlen/Wikimedia Commons

ImF-Ung med julegave til Evangeliesenteret

ImF-Ung ønsker å støtte andres barne- og ungdomsarbeid. I år er det Evangeliesenteret som får 30 000 kroner i julegave.

Av Brit Rønningen. Publisert 24. desember 2016.

Bjørn Gjellum er informasjonsleder ved Evangeliesenteret.

Fakta

ImF-Ung julegave

  • Mål: Å anerkjenne og velsigne andre sitt arbeid.
  • Ansatte i ImFs barne- og ungdomsarbeid kommer med forslag. Daglig leder lager innstilling til styret for ImF-UNG som tar den endelige avgjørelsen.
  • Kriterier:

- Man kan dele ut pengene til ett eller flere prosjekt.  Men summen skal ikke overskride 30 000 kroner.
- Prosjektet skal ha med barn og unge å gjøre.
- Prosjektet skal ha en tydelig kristen profil
- Støtten kan gis til prosjekt både i Norge og i andre land.
- Støtten skal ikke gis til prosjekt ImF-UNG er knyttet til.

Det er andre år på rad ImF-Ung deler ut en julegave til andres barne- og ungdomsarbeid. Julegaven for 2015 gikk til Stiftelsen «Hjelp til Russland». I år går julegaven på 30 000 kroner til Stiftelsen Evangeliesenteret.

− Jeg vil si tusen takk! Vi er veldig takknemlige for gaven, sier informasjonsleder Bjørn Gjellum i Evangeliesenteret til Sambåndet.

Betyr mye
− Det er veldig flott at ImF-Ung velger å gi en gave til Evangeliesenteret. De unge viser interesse for arbeid blant rusmisbrukere ved å gi denne gaven.

− Ja, de hadde ikke behøvd å gi noen julegave i det hele tatt?

− Det er fantastisk at de gjør det.

− Hvordan skal pengene brukes?

− Det kan jeg ikke si ennå, men de vil gå inn i et budsjett. Det er en gave som kommer godt med i arbeidet. Store deler av Evangeliesenterets økonomiske ressurser kommer av gaver. 30 000 kroner er mye penger. Det betyr veldig mye å få dem, sier Gjellum.

Vel fortjent
Det er styret for ImF-Ung som bestemmer hvem som skal få julegaven. Styrets begrunnelse for å gi årets julegave til Evangeliesenteret, er senterets arbeid for å hjelpe mennesker inkludert barn og unge som sliter med rus, og deres tydelige kristne profil.

− Det er veldig fortjent. De driver et viktig arbeid med mennesker, også barn og unge, som sliter med rus. Evangeliesenteret passer godt inn i det som vi ønsker å støtte, sier daglig leder Kenneth Foss i ImF-Ung.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Daglig leder Andreas Evensen i ImF-Ung ønsker å overlate deler av administrasjonsarbeidet i jobben til en ny medarbeider.

KOMMENTAR Enhver tanke om at det å utlegge Bibelen ved å vise til bilder i teksten, ikke representerer livsnær forkynnelse, bør tas til fange. Om ikke før så i alle fall etter Lederkonferansen 2018.

Divisi og Helge Harila inviterte misjonsfolket til konserten «Kveldssang» fredag kveld under Lederkonferansen i Straume Forum. Her skulle de presentere et knippe nye salmer.

Igjen fikk vi oppleve det på samme måte som folket på pinsedagen måtte erkjenne etter å ha lyttet til Peters tale: «(…) da de hørte dette, stakk det dem i hjertet».

En rolig og spent Kenneth Foss er klar til å ta imot et halvt tusen mennesker på ImFs Lederkonferanse 2018.

Copyright © Sambåndet 2018