Stedfortreder fra Molde

Helge Kleven blir vikar for administrasjonsleder Anja Ulveseth Heggen i Indremisjonsforbundet (ImF) når hun skal ut i et års permisjon.

− Jeg kjenner ImF godt, sier Helge Kleven til sambåndet.no.

Snart blir han organisasjonens nye administrasjonsleder. Han er oppvokst i Molde og med ImF på Molde Bedehus, og han har gått på Bildøy Bibelskole. I tillegg har Kleven også jobbet i ImF, som barne- og ungdomsarbeider på Flekkefjord Bedehus, ungdomssekretær i ImF Rogaland og forsamlingsarbeider på Nesttun Bedehus. For syv år siden flyttet han til Brattholmen på Sotra, og han har vært aktiv i Brattholmen Indremisjon. I dag sitter han i styret for ImF Straume. Kleven er utdannet sosionom og har jobbet 19 år i barneverntjenesten i ulike roller. For tiden jobber han med familierådgivning i barneverntjenesten i Bergen kommune.

− Som familieveileder består jobben i å veilede foreldre med tanke på at hjemmeboende barn skal få det bedre hjemme, forteller Kleven.

Engasjement
− Hvorfor tar du permisjon fra jobben i barnevernet for å vikariere som administrasjonsleder i ImF?

− Det er flere ting. Det har vært spennende å jobbe i barnevernet, men jeg tenkte at nå kunne det være fint å gjøre noe annet. Så kjenner jeg på engasjement for det ImF brenner for og står for. Jeg kjenner organisasjonen godt, og det er lett å motivere meg for å jobbe der. Indremisjon har alltid vært viktig – og blir viktigere fremover med tanke på kirkesituasjonen. Og så blir arbeidsstedet nærmere hjemmet, sier Kleven.

Daglig drift
− Hva vil være viktig for deg som administrasjonsleder?

− Primært vil det være å sette seg inn i den daglige driften og få oversikt over mitt ansvarsområde. Det blir å sørge for at det som er lagt til administrasjonen, glir greit og følge opp arbeidsoppgavene.

Kleven opplever at erfaringen fra barneverntjenesten kan brukes i stillingen som administrasjonsleder.

Gleder seg
− Jeg liker å jobbe med personaloppfølging og organisasjonsutvikling. ImF har spennende ting på gang med sin strategiplan. Jeg håper jeg kan være med på å tilrettelegge og bidra der og jobbe med noen av utviklingsområdene i organisasjonen, sier Kleven.

Han begynner i vikariatet den 1. april.

− Jeg gleder meg til å begynne, og jeg ser frem til å bli bedre kjent med mine nye kolleger og til kontakten med kretsene og samarbeidet med dem og å bistå dem best mulig, sier Helge Kleven.

4 replies
  1. Roald Evensen says:

    Supert Helge at du har mot på å gå inn i en ny oppgave i IMF.
    Ønsker deg lykke til og Guds velsignelse over tjenesten.

    Mvh
    Roald Evensen

    Svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.