Sambåndet

Onsdag 18. juli 2018
RSS
Monica Pollestad og Per Åge Berge er nye medarbeidere i ImF Rogaland. Foto: ImF Rogaland

To nye medarbeidere i ImF Rogaland

Monica Pollestad er ny barnearbeider, og Per Åge Berge er ny forkynner i ImF Rogaland.

Av Brit Rønningen. Publisert 16. september 2017.

Berge begynte den 1. september i 20 prosent stilling som forkynner, mens Pollestad 4. september startet i 40 prosent stilling som barnearbeider. I tillegg har Anne Birgitte Auestad utvidet sin 50 prosent-stilling som familiearbeider til 60 prosent stilling som barne- og familiearbeider i ImF Rogaland.

− Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle jobbe i misjonen som lønnet arbeider. Det skal bli veldig spennende, sier Pollestad.

Presentasjon
Den nye barnearbeideren bor på Nærbø, er gift med Gabriel Pollestad som sitter i ImF-styret(Indremisjonsforbundet) og har tre barn i alderen 14-19 år. Hun har teknisk utdannelse og har jobbet i oljesektoren. Etter at hun fikk barn jobbet hun på familiegården og har også jobbet som lærervikar og i barnehage. Hennes siste jobb var på Hå mottak for enslige mindreårige asylsøkere.

Per Åge Berge bor på Klepp, er gift og far til tre gutter, er utdannet lærer og har hatt lærerjobber, men har det siste halvannet året hatt en halv stilling som forsamlingsarbeider på Bore bedehus, med hovedvekt på ungdomsarbeid. Så er han fisker på deltid.

Forkynne til frihet
− Jeg har alltid undervist og holdt taler og andakter, og jeg brenner veldig for å dele Guds ord og at folk skal bli frelst, sier Berge.

Berge er ikke i tvil om hva han vil legge vekt på som forkynner.

− Jeg ønsker å forkynne til frihet slik at vi kan leve det livet Gud har for oss. Når jeg forkynner, deler jeg fra eget liv og forøker å gjøre det nært slik at folk kan oppleve at evangeliet angår hverdagen. Jeg er opptatt av at vi som kristne skal vokse og utvikle oss slik at Jesus skal få enda mer herredømme og rom i livene våre, slik at ingen rom er lukket for Jesus. Frelsen angår alle områder i livet.

Awana

Ikke bare i jobbsammenheng, men også gjennom frivillig arbeid har Monica Pollestad erfaring fra å arbeide med barn.

− Vi er besøkshjem en helg i måneden. Så er jeg med i leirarbeid og barnearbeid på bedehuset og har tidligere vært søndagsskolelærer i kirken.

− Hva vil du som barnearbeider?

− Det er jo å få med barn og unge og lære dem om Jesus. Lære om og bruke Awana som en viktig del av barnearbeidet for å engasjere hele familien i trosformidlingen. Vi har planer om å bruke det i ImF/Nor forsamlingen på Nærbø Bedehus, sier Monica Pollestad.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

KOMMENTAR: Det er grunn til å være skuffet over at Israels ambassade i Norge takket nei til invitasjonen om å være representert under israelsmarkeringen på Lyngdal bibelcamp lørdag.

Israel som moderne stat er 70 år, og lørdag blir det bursdagsfest på Lyngdal Bibelcamp.

TILBAKEBLIKK – Lederkonferansen: Verbene «spurte» og «svarte» brukes langt flere ganger i Bibelen enn ord for å «forkynne».

På sin nye singel spør John-Inge Rolfsnes om hvor stort mangfoldet er i samfunnet.

Ingunn Marie Ruud (36) er tilsett som ny redaktør for Kristeleg Pressekontor (KPK).

Copyright © Sambåndet 2018