Sambåndet

Onsdag 21. mars 2018
RSS
NYTT FORMAT: Bergens Indremisjons organ Vårt Liv kommer ut igjen. Bildet viser hvordan det har sett ut de siste årene. ILLUSTRASJON: ImF MEDIA

Vårt Liv i nytt format

Neste uke kommer Bergens Indremisjons blad ut igjen med færre sider og i enklere format.

Av Brit Rønningen. Publisert 23. september 2017.

FORSAMLINGSLEDER: Glenn Nord-Varhaug i Bergens Indremisjon. Foto: Dagen

− Det er en god ting å gjøre. Økonomi er bakgrunnen for formatendringen. Vi reduserer produksjonskostnadene, samtidig som vi gir ut regelmessig informasjon til de som har tilknytning til forsamlingen, sier forsamlingsleder Glenn Nord-Varhaug i Bergens Indremisjons forsamling Betlehem til sambåndet.no.

Endringer
Han snakker om endringene som skjer med Bergens Indremisjons blad Vårt Liv. Det er to år siden det kom ut sist. Den tidligere administrasjonslederen i Bergens Indemisjon, Kenneth Hjortland, som hadde ansvaret for bladet, sluttet da for å begynne som administrasjonsleder i P7.  Nå er det bestemt at bladet skal komme ut igjen annenhver måned, mot tidligere fire ganger i året, og med færre sider og enklere format.

− Hvem skal være ansvarlig redaktør?

− Det er ikke avgjort ennå.

Innholdsmessig blir det ifølge Nord-Varhaug mer kortfattet informasjon til medlemmene og ikke så mange større artikler. Det første bladet kommer ut neste uke.

Internt bruk
− Det blir til internt bruk, et informasjonsblad for forsamlingen. Alle abonnenter vil fortsatt få bladet, men vi vil kontakte de som ikke er medlemmer i forsamlingen, og be om svar på om de fortsatt vil være abonnenter.

− Har dere inntrykk av at bladet har vært savnet?

Vi har ikke bestemt at bladet skal igang igjen som et resultat av mange medlemmer har gitt uttrykk for at de savner bladet. Men vi ser at å sende ut et medlemsblad er en god måte å få ut informasjon til medlemmene på. Bladet vil også bli sendt ut i pdf-format til medlemmer med epost.

− Har dere fått noen respons på denne endringen?

− Nei, vi får vente og se hvilken respons vi får når det nye bladet kommer ut. Jeg tror det blir bra, sier Glenn Nord-Varhaug.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Påskemusikalen «Lys, lys levende» trekker linjene mellom Jesus og det første påskelammet.

I Pakistan har Anjum Naz Sandhu (62) i to år hatt en dødsdom for blasfemi hengende over seg. Denne uken ble han frikjent i høyesterett.

Konfirmanter fra ImF Straume har vært på tur til Kenya, og noen av dem vil gjerne reise tilbake.

Det kan være sunt å kjenne på moralsk skam, og denne positive siden av skam kommer ikke fram i NRK-serien med samme navn, mener fagfolk.

Vik bedehusforening har vedtatt å opprette forsamling i 2019.

Copyright © Sambåndet 2018