TRANSPORT: "Sjynt å kjøra buss", heter det i sangen til Andreas Jacobsen (alias Ajax). FOTO: Privat

Organiserer fellesreise til Lederkonferansen

Du trenger ikke reise alene til ImFs Lederkonferanse 2018.

Til årets lederkonferanse stiller Plussreiser to busser til rådighet for å gi folk mulighet til å reise felles til konferansen. Fjorårets lederkonferanse hadde også tilbud om fellesreise.

‒ Nytt i år er at det blir fellesreise fra Møre og Romsdal som starter fra Molde. I tillegg vil det som i fjor gå en buss fra Agder og Rogaland som starter i Kristiansand, sier arrangements- og markedsansvarlig i ImF, Kenneth Foss, til sambåndet.no.

Godt tilbud
Bussen fra Møre og Romsdal har avreise fra Molde kl.10.00 torsdag 8. november og stopper og tar på folk på Vestnes, Moa Bussterminal, Solevåg, Volda, Ørsta, Stryn, Innvik og Førde. Bussen fra Agder og Rogaland har avreise fra Kristiansand klokken 12.00 samme dag og stopper i Lyngdal, Flekkefjord, Stavanger og Haugesund. Påmelding til fellesreisene skjer til Plussreiser.

Ifølge reisekonsulent Geir Sandvik i Plussreiser har det så langt meldt seg på 8-10 stykker til fellesreisen fra Kristiansand. Til fellesreisen fra Molde er det foreløpig noe færre som har meldt seg på.

– Hver buss kan ta 50 passasjerer, så det er god plass. Jeg regner med at de vil fylles opp etter hvert. Det er et godt økonomisk tilbud, rimeligere enn fly, sier Sandvik.

Sosial greie
‒ Det er den nødvendige tungen på vektskålen for at folk melder seg på konferansen. Det er et rimelig reisealternativ og en flott måte å bli kjent på. I fjor var det ikke en full buss. Problemet var at tilbudet var for dårlig kjent, sier kretsleder Ragnar Ringvoll i ImF Sør.

‒ For oss er det enormt positivt å legge til rette for dette, for vi tror det blir lettere for folk å komme på Lederkonferansen. Så er det en sosial greie å reise sammen. Vi er veldig godt fornøyd med at vi har fått til dette. Under konferansen har vi enda bedre mulighet for transport mellom konferanselokalene siden vi vil ha to busser tilgjengelig, sier Kenneth Foss.

Lederkonferansen 2018 foregår på Sotra fra 9.-11. november. Siste frist for påmelding til laveste pris på konferansen er kl. 23.59 den 15. september.  

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.