HASTER: Kenneth Foss oppfordrer folk til å melde seg på lederkonferansen før prisen øker. Foto: ImF Media Arkiv

Siste frist for laveste pris

Arrangements- og markedsansvarlig i Indremisjonsforbundet (ImF), Kenneth Foss, oppfordrer folk til å melde seg på Lederkonferansen før prisen øker 16. september.

‒ Påmeldingsfristen for Lederkonferansen er satt til 23. oktober, og det er jo en stund til. Men den 15. september er siste frist for å få konferansen til 990 kroner. Min oppfordring til folk er at hvis du har tenkt å melde deg på konferansen, så kan det være lurt å gjøre det før påmeldingsavgiften øker, sier Foss til sambåndet.no.

Påmeldingen skjer via konferansens eget nettsted, leder-konferanse.no

Foss tenker også på at det for arrangøren er godt å få påmeldingen så tidlig som mulig.

Påmeldinger.
Pr 12. september er det 151 som har meldt seg på ImFs Lederkonferanse 9.-11. november 2018. Fra og med 16. september øker prisen på konferansen til 1390 kroner.

‒ Mange har meldt seg på den siste uka, sier Foss.

Kenneth Foss opplyser at flest har meldt seg på Trosforsvar, men at det er god fordeling på resten av nettverkene. Espen Ottosen sitt seminar «Hva er vranglære?» har flest påmeldte av seminarene fredag. Av lørdagsseminarene er det Geir Otte Holmås sitt seminar om karismatikk som ligger på topp.

‒ Hvem har meldt seg på?

‒ Det er folk fra hele ImF-området. Vi har også en god spredning aldersmessig.

Mål
‒ For fjorårets Lederkonferanse var målet å få 400 deltakere, og det klarte dere å nå. I år står det på nettsiden at Lederkonferansen tar maks. 600 deltakere. Regner du med at det blir så mange i år?

Det at vi har satt et tak på 600 deltakere, handler om kapasiteten vår. Vi har ikke plass til flere enn det. Vi håper å bli like mange som i 2017. Men det viktigste er at det blir en god konferanse innholdsmessig, og at konferansen fører til utvikling av våre bedehus lokalt, sier arrangements- og markedsansvarlig Kenneth Foss.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.