100 ÅR: Det blir jubileumsfest på Nesttun bedehus i kveld. Foto: Privat

Nesttun Indremisjon 100 år

Lørdag åpner dørene til jubileumsfeiring på Nesttun bedehus.

Styreleder i Nesttun Indremisjon (NI) i Bergen, Anne Grete Geiro, lover festmiddag og mye sang og musikk på jubileumsfesten i kveld.

‒ Vi har en veldig sterk tradisjon med sang og musikk og er glad for at NI sangkor for anledningen har opprettet et mimrekor som skal synge gamle og kjente sanger, og det blir konsert med Marianne Juvik Sæbø, forteller Geiro.

Program
Av programmet ellers opplyser hun om at forsamlingskoret Godt Nytt og Hornorkesteret, som også er trommet sammen for anledningen, vil delta, og at det blir prolog med et historisk tilbakeblikk og noen hilsninger.

I tillegg vil Erling Wanvik vise en film hvor han intervjuer noen av de eldste i forsamlingen. Den eldste tror jeg er 95 år, fortsetter Geiro.

Søndag blir det festmøte, hvor generalsekretær i Indremisjonsforbundet, Erik Furnes, skal tale.

Der vil det også være hilsninger og prolog. Godt nytt skal synge, og vi vil avslutte møtet med kaker, kaffe og den gode praten.

Fullt hus
‒ Hva vil dere med jubileumsfeiringen?

Vi ønsker å samle gamle venner og medlemmer av Nesttun Indremisjon og invitere til fellesskap og glede oss sammen over det kristne fellesskapet. Det kommer mange gamle medlemmer langveis fra. Det er godt å treffes. Så langt er det 150 påmeldte. Det betyr fullt hus. Til vanlig er vi cirka 60 stykker i forsamlingen. Vi håper på fullt hus på søndag også.

Fremtiden
‒ Hva tenker du om fremtiden for Nesttun Indremisjon?

Jeg tenker at den er litt usikker. Vi er en godt voksen forsamling. Vi må få inn barnefamiliene. For et år siden begynte vi med Awana. Det var tungt det første året, men i år er det cirka ti barn som samles hver mandag. Det er også positivt at vi har bra med ledere. Vi har ikke søndagsskole for tiden, for der er ikke barn i forsamlingen. Men kommer det barn, er vi klar til å starte med en gang. De som går på Awana, kommer utenfra forsamlingen. På søndagsmøtene er vi 40-50 stykker, og vi er fra 40 år og oppover, sier Anne Grete Geiro.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.