Kenneth Foss er godt fornøyd med påmeldingene til Lederkonferansen. Foto: ImF Media Arkiv

Lederkonferansen foran skjema

Det smalt i helgen, ikke av skudd eller fyrverkeri, men av påmeldinger til ImFs Lederkonferanse.

Da samåndet.no i forrige uke skrev om påmeldingene til ImFs lederkonferanse, var det ifølge arrangements- og markedsansvarlig i ImF, Kenneth Foss, 151 påmeldte.

‒ Fristen for å få lavest pris på konferansen som var før 16. september, gjorde at det smalt i helgen. Tallene gikk rett i været. Da jeg kom på jobb på mandag, regnet jeg med at det ville være en økning i antall påmeldte, men jeg trodde ikke det skulle være så stor økning, sier en godt fornøyd Foss som kan konstatere at 328 så langt har meldt seg på.

Kjekt
‒ Men det er ekstra kjekt at så mange vil være med på konferansen, legger han til.

Tallene viser at på samme tid i fjor var det cirka 215 som hadde meldt seg på Lederkonferansen. I tillegg til de som allerede har meldt seg på, nevner Foss at studentene fra Bildøy Bibelskole, som er cirka 70 stykker, skal melde seg på til helgen og at et par forsamlinger skal melde seg på.

‒ Så vi blir i hvert fall 400 deltakere, slår han fast.

Inspirerende
Nettverket Trosforsvar har flest påmeldte. Når det gjelder seminarer, så er det seminaret Hva er vranglære? ved Espen Ottosen på fredag og seminaret Ekteskapet, barnet og Bibelen i en kjønnsnøytral tid – hva skjer og hva står på spill? ved Øyvind Benestad på lørdag som har flest påmeldte.

‒ Selv om en sier i kristne sammenhenger at det ikke er antallet som betyr noe, når en samles, så er det inspirerende og godt når vi er mange. Det er viktig at folk kommer og det er et bra program på konferansen.

Logistikk
‒ Konferansen tar maks 600 stykker. Tror du det blir så mange, slik at dere må avvise noen?

‒ Vi får se. Men det hadde jo vært gøy om vi ble så mange. Selv om mange har meldt seg på, så vil jeg fortsatt oppfordre folk til å melde seg på. Det er fortsatt noen uker igjen til påmeldingsfristen.

‒ Hva med logistikken hvis det blir 600 deltakere?

‒ Romkapasiteten skal være bra, men den største kneiken blir nok transport. Men der har vi doblet kapasiteten i forhold til i fjor.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.