ImF-Ung søker administrasjonsleder

Daglig leder Andreas Evensen i ImF-Ung ønsker å overlate deler av administrasjonsarbeidet i jobben til en ny medarbeider.

Styret i ImF-Ung har vedtatt å ansette en administrasjonsleder i 50% stilling. Det kan være mulig å øke stillingsprosenten dersom den rette personen dukker opp.

‒ Landsstyret ønsker at jeg skal være et ansikt utad og en plogspiss for arbeidet, og da er det behov for en person som kan lede den administrative biten og avlaste meg, sier Andreas Evensen.

Lede
‒ Hva slags person ser dere etter?

‒ Vi ser etter en som har erfaring fra barne- og ungdomsarbeid og som har tro på det vi holder på med og som kan utvikle organisasjonen innen administrasjon og ledelse. Vedkommende bør også ha relevant utdanning og erfaring og kunne lede både seg selv og andre, svarer Evensen.

Ansvarsområde
Ifølge stillingsannonsen som ligger på www.imf-ung.no/, vil ansvarsområdet og arbeidsoppgaver i den nye stillingen være å bistå daglig leder i å lede og følge opp staben og styret, økonomiarbeid i samarbeid med Knif regnskap, ansvar for å følge opp støtteordninger og frifondsmidler, planleggingsarbeid og administrasjon.

‒ Innholdet i stillingen kan formes etter hvem som er aktuelle kandidater, sier Evensen.

Søknadsfristen er 1. desember, og ansettelse blir tidligst 1. januar.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.