Sambåndet

Fredag 26. april 2019
RSS
BYTTER JOBB: Even Dybvik går fra kolonial til jernvare. Foto: Randi Fagerhol Lauvås

Misjonens fargehandel har fått daglig leder

ImF Sunnmøre har nå overtatt som eier av jernvare- og fargehandelen Johan R Sunde og har ansatt Even Dybvik til å lede driften av butikken.

Av Brit Rønningen. Publisert 17. januar 2019.

SUNNMØRE: Farge- og jernvarehandelen Johan R. Sunde holder til på Eidsnes i øykommunen Sula på Sunnmøre.

Det var på et ekstraordinært årsmøte for ImF Sunnmøre før jul at det ble vedtatt at kretsen skal overta Johan R Sunde AS og kretsstyret fikk fullmakt til å sette opp et holdingselskap som skulle arbeide videre med kjøpet.

Som sambåndet.no har skrevet tidligere, ønsket ekteparet Johan og Linbjørg B. Sunde, som har vært henholdsvis styreleder og daglig leder og styremedlem i selskapet, å pensjonere seg og har ikke noen i nær familie som ønsker å overta driften. Derfor tilbød de misjonen å kjøpe butikkdriften.

Signert
Kjøpspapirene ble signert fredag 4. januar, og ImF Sunnmøre Holding AS er blitt ny eier. I tillegg har holdingsselskapet ansatt Even Dybvik som ny daglig leder for jernvare- og fargehandelen.

‒ Det er veldig greit å få på plass en som kan drifte butikken, men det er ennå ikke helt avklart når han begynner, sier styremedlem i ImF Sunnmøre Holding AS, Kjell Harald Otterlei, til sambåndet.no.

Interessert
Dybvik er en 50 år gammel familiefar fra Langevåg med lang erfaring fra dagligvarehandel. For tiden jobber han hos Spar Spjelkavik.

‒ Jeg trives blant kunder. I den siste tiden har jeg tenkt på å skifte bransje. Og da tilbudet som daglig leder hos Johan R Sunde kom, var det ingen betenkningstid hos meg. Tenk å få jobbe med noe som man er interessert i på fritiden! Det må jo være en drøm. Ser på meg selv som «altetende» i bransjen, sier Even Dybvik.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Teologistudiar ved NLA Høgskolen har totalt ein auke på 63 prosent førsteprioritetssøkarar til sine bachelor-program, viser tal frå Samordna opptak.

Bergens Indremisjons aldershjem er pusset opp, har skiftet navn og er blitt et omsorgssenter.

Nå kan du både opprette og endre gaveavtaler fra sofakroken.

Utstyrt med von, livsmot og tilgjeving er kristne irakarar i gang med å gjenreisa den over 2000 år gamle kyrkja i Midtausten etter IS sin brutale framferd.

Maria Magdalena og kristne i Colombo på Sri Lanka lot ikke frykten hindre seg i påsken. Heller ikke vi, som kanskje mest av alt har oss selv å frykte, må la oss hindre fra å søke kristent fellesskap med frimodighet.

Copyright © Sambåndet 2019