Sambåndet

Lørdag 16. februar 2019
RSS
BYTTER JOBB: Even Dybvik går fra kolonial til jernvare. Foto: Randi Fagerhol Lauvås

Misjonens fargehandel har fått daglig leder

ImF Sunnmøre har nå overtatt som eier av jernvare- og fargehandelen Johan R Sunde og har ansatt Even Dybvik til å lede driften av butikken.

Av Brit Rønningen. Publisert 17. januar 2019.

SUNNMØRE: Farge- og jernvarehandelen Johan R. Sunde holder til på Eidsnes i øykommunen Sula på Sunnmøre.

Det var på et ekstraordinært årsmøte for ImF Sunnmøre før jul at det ble vedtatt at kretsen skal overta Johan R Sunde AS og kretsstyret fikk fullmakt til å sette opp et holdingselskap som skulle arbeide videre med kjøpet.

Som sambåndet.no har skrevet tidligere, ønsket ekteparet Johan og Linbjørg B. Sunde, som har vært henholdsvis styreleder og daglig leder og styremedlem i selskapet, å pensjonere seg og har ikke noen i nær familie som ønsker å overta driften. Derfor tilbød de misjonen å kjøpe butikkdriften.

Signert
Kjøpspapirene ble signert fredag 4. januar, og ImF Sunnmøre Holding AS er blitt ny eier. I tillegg har holdingsselskapet ansatt Even Dybvik som ny daglig leder for jernvare- og fargehandelen.

‒ Det er veldig greit å få på plass en som kan drifte butikken, men det er ennå ikke helt avklart når han begynner, sier styremedlem i ImF Sunnmøre Holding AS, Kjell Harald Otterlei, til sambåndet.no.

Interessert
Dybvik er en 50 år gammel familiefar fra Langevåg med lang erfaring fra dagligvarehandel. For tiden jobber han hos Spar Spjelkavik.

‒ Jeg trives blant kunder. I den siste tiden har jeg tenkt på å skifte bransje. Og da tilbudet som daglig leder hos Johan R Sunde kom, var det ingen betenkningstid hos meg. Tenk å få jobbe med noe som man er interessert i på fritiden! Det må jo være en drøm. Ser på meg selv som «altetende» i bransjen, sier Even Dybvik.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Formannskapet på Voss sa ja like før jul. Torsdag denne veka gjorde kommunestyret det same. 25 kjøparar har allereie meldt si interesse. Helgatunlia tek form.

Det manglet seks påmeldte på at det planlagte bibelkurset på Bildøy Bibelskole hadde blitt arrangert.

I Bruktbutikken i Straume Forum kan man få kjøpt et teppe med en spennende historie.

Awanas tredje DNA-konferansen hadde hele 359 deltakere, og det betyr at det blir flere konferanser.

I det siste har det gått mye i lesing i 4. klasse på Danielsen Sotra, så mye at de er øverst på topplisten over antall sider lest pr elev.

Copyright © Sambåndet 2019