Kenneth Foss oppfordrer folk til å melde seg på Bibelkurs. Foto: ImF Media arkiv

Bibelkurs søker deltakere

Bibelkurset som skal erstatte Bibel og Fellesskap, har fått positive tilbakemeldinger, men foreløpig ikke så mange påmeldte.

‒ Så langt har fire stykker meldt seg på. For å gjennomføre arrangementet må vi ha minst 15 deltakere, sier arrangements- og markedsansvarlig i Indremisjonsforbundet (ImF), Kenneth Foss, til sambåndet.no.

Erstatning
Han snakker om bibelkurset som etter planen skal foregå på Bildøy Bibelskole tirsdag 19. til fredag 22. februar (se plakat til høyre). Påmeldingsfristen er mandag 11. februar. Bibelkurset er tenkt å erstatte Bibel og Fellesskap 55+ som ble lagt ned i fjor på grunn av for dårlig oppslutning i 2018.

‒ Dette en slags erstatning, men det er et annerledes konsept. Det er et bra program med bibelundervisning og godt felleskap og spennende kveldsmøter med interessante gjester, forteller Foss.

Oppfordring
Personalleder Aud Karin K. Ringvoll i ImF, forkynner Torgeir Skrunes og rektor Gunnar Ferstad ved Bildøy Bibelskole skal etter planen stå for bibelundervisningen på bibelkurset.

‒ Vi har fått god tilbakemelding fra folk på at de synes dette er et positivt tiltak, og at det er et godt konsept og noe de har tro på, men vi har ikke sett det igjen i antall påmeldinger. Oppfordringen er at folk som kan tenke seg å delta, melder seg på og får andre med seg og sprer informasjonen, sier Foss.

Sene
Hvorfor tror du det så langt er så få som har meldt seg på?

‒ Av erfaring ser vi at folk gjerne er sene med å melde seg på, men vi håper det innen påmeldingsfristen vil være nok påmeldte slik at vi ikke må avlyse. Så er dette midt i uka, og det kan være vanskelig for de som jobber, å ta seg fri fra jobben. Hvis vi må avlyse, vil vi prøve igjen i neste år, sier Kenneth Foss.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.