Sambåndet

Lørdag 21. september 2019
RSS
PROGRAM: Nettsiden til Lederkonferansen 2019 er klar. ILLUSTRASJON: Skjermbilde fra leder-konferanse.no

Lederkonferanse med flere endringer

Nettsiden til Indremisjonsforbundets Lederkonferanse er publisert, og folk kan melde seg på konferansen og GF.

Av Brit Rønningen. Publisert 30. juni 2019.

ANSVARLIG: Kenneth Foss. Foto: ImF Media arkiv

‒ Vi har gjort noen endringer i forhold til de to tidligere lederkonferansene, sier arrangements- og markedsansvarlig Kenneth Foss i ImF til sambåndet.no.

Lederkonferansen er 8.-10. november, og nettsiden, leder-konferanse.no, og programmet er nå klart.

Måltider
‒ Det er bare å melde seg på, oppfordrer Foss.

Han opplyser at det – som tidligere – blir nettverk og seminarer, men det blir litt mindre tid til nettverk og mer tid til måltidene.

‒ Vi fikk tilbakemelding på at det var litt lite tid til måltidene og til å prate med folk. Det har vi tatt hensyn til.

Futurum
Det er også noen endringer i nettverkene. Det tidligere lovsang-nettverket er byttet ut med et ekstra Futurum-nettverk, som vil være første samling for lokale arbeidere som er med i en tre år lang prosess som ImF-tilknyttede Bedehuskirken er vertskap for. Nettverket er en ledet prosess for å se vekst på ulike områder av det lokale arbeidet.

Unge
‒ Vi har i år et nettverk for unge ledere. Det er kjekt om styrene og forsamlingene kan ta med unge ledere på Lederkonferansen og la dem samles i et eget nettverk, sier Foss.

Et annet nytt nettverk er for smågrupper og vil bli ledet av Nils Jøssang, pastor i Sogndal Indremisjonsforsamling.

GF
‒ Nytt er også at ImFs generalforsamling (GF) er lagt inn i Lederkonferansen. Folk må velge mellom seminarer eller GF. Det er satt av 2 ½ time til GF fredag og lørdag som går parallelt med seminar, fire på fredag og fire på lørdag. Jeg vil oppfordre alle til å være med på GF. Der vil det foregå viktige diskusjoner om ImFs fremtid, forteller Foss.

Foruten samtale om hva ImF skal være i framtiden, vil det på GF bli lagt fram årsmelding og regnskap til godkjenning, og det skal velges nytt styre.

Talere
Andreas Norli fra Ungdom i Oppdrag vil tale på kveldsmøtet lørdag og gudstjenesten søndag, i tillegg til å ha seminar om «Når Gud er taus». Ellers blir det talere fra ImF. Generalsekretær Erik Furnes og pastor Runar Landro i Fredheim Arena vil ha bibeltimene, mens Jorunn S. Djupvik vil tale på kveldsmøtet fredag.

Vekst

‒ Tema for årets Lederkonferanse er vekst. Hvorfor har dere valgt å ha det som tema?

Det er fordi vi ønsker vekst i arbeidet, og det er bibelsk å snakke om vekst. Konkret går det på at lag, foreninger og forsamlinger skal vokse, og at vi ønsker å se nye ting bli startet. Spørsmålet som blir tatt opp, er hvordan vi skal få vekst, sier Kenneth Foss.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Divisi besøker Sør-Rogaland denne helgen. «divisi-kveld» i Ålgård kirke der menigheten inviteres til fellesskap i sang og musikk, er en av programpostene.

Daniel Sæbjørnsen skal møte ungdommer på digitale plattformer, og han ønsker en dialog heller enn en monolog.

Sarah Hetland (19) og Tore Lindefjeld (18) er godt fornøyd med fjorårets Lederkonferanse og planlegger å få med seg årets konferanse. Fristen for å melde seg på til lavest mulig pris, er utsatt til 24. september.

KOMMENTAR Vil den nye oversettelsen av Bibelen til nordsamisk skape like mye diskusjon blant brukerne som 1978-oversettelsen til norsk gjorde? Det finnes i alle fall paralleller.

En fellesgudstjeneste på Saron markerte etableringen av Blå Kors Bryne.

Copyright © Sambåndet 2019