Sambåndet

Lørdag 15. august 2020
RSS
RYFYLKE: Bernt Jarl Berge er kontaktperson for ImF på Tau bedehus. Foto: Privat

Danner forsamling på Tau bedehus

På Tau har ImF og NLM vedtatt å danne forsamling som skal etableres i august.

Skrevet av Brit Rønningen den 8. juli 2019.

− I flere år har det gått mot forsamling. NLM har hatt søndagsmøter annen hver søndag, og det er mye samarbeid. Mange steder går man fra forening til forsamling, og spesielt de unge ønsker forsamling, forteller kontaktperson for ImF på Tau bedehus, Bernt Jarl Berge, til sambåndet.no.

Avtale
Nå går det også mot forsamling på Tau bedehus. NLM og ImF jobber med en samarbeidsavtale og har vedtatt at det skal dannes forsamling. Den nye forsamlingen starter opp helgen 17.-19. august. Forsamlingen vil bli tilknyttet NLM og ImF. Navnet på den nye forsamlingen er klart, Tau misjonsforsamling.

Berge opplyser at NLM er store på Tau, mens ImF er små.

Men ImF har hatt møtevirksomhet i mange år, sier Berge.

 Levende
Hvorfor vil dere danne forsamling?

Vi vil ha et tilbud til nye generasjoner og en forsamling for alle generasjoner. Det er viktig for at arbeidet ikke dør ut, men holdes levende. Vi ønsker å videreføre misjonsoppdraget. Hvis vi ikke har et godt hjemmearbeid, vil det gå ut over arbeidet ute.

− Hva vil skje med alt arbeidet som foregår på bedehus etter at dere har blitt en forsamling?

Det er et rikt barne- og ungdomsarbeid på bedehuset, og det vil fortsette, men veien videre er ikke klar. Jeg håper vi kan bli tydeligere og legge enda mer vekt på misjon og på misjon i nærområdet. Vi vil være en forsamling i nærområdet, sier Bernt Jarl Berge. 

1 kommentar »

 • 1

  Laura Grønvik

  15.07.2019, kl. 19:35

  Jeg synes dette er en fin tanke også for vårt distrikt.

  Det er viktig for oss i den tiden vi lever i, å ta ansvar for kommende slekter. Det å skape et felleskap der Guds ord forkynnes, og at de får lærer Jesus å kjenne.

  Svar

Skriv en kommentar

KOMMENTAR Vi har grunn til å være takknemlig for at vi lever i et samfunn der øvrigheten – etter evne – vil oss vel.

Den kristne familie- og ungdomsfestivalen Jærgårds på Klepp vert arrangert trass i koronarestriksjonar og svenske artistar som har trekt seg.

Mer enn halvparten av spurte ungdommer født fra starten av 1980-årene, mener at religion «er bra for mennesker og samfunn». 30 prosent av dem driver med en form for frivillighet.

Krik-leder Silje Kvamme Bjørndal (39) er ansatt som ny generalsekretær i Areopagos og blir dermed yngste topplederen i organisasjonens historie.

Den amerikanske presidenten Donald Trump påstår at motkandidaten i presidentvalet i haust, Joe Biden, er «imot Gud og imot våpen».

Copyright © Sambåndet 2020