PÅMELDT: Mens Linda Rusken Santistevan skal på sin tredje lederkonferanse i ImF-regi, er det første gang for John Morten Espevik. FOTO: PRIVAT. FOTOMONTASJE: ImF MEDIA

Til Lederkonferansen for å bli inspirert

John Morten Espevik og Linda Rusken Santistevan skal bruke Lederkonferansen for å jobbe med menighetsutvikling.

Både Laurhammer bedehus og Bygstad Indremisjon har valgt å bli med i Futurum, en prosess som går over tre år og som skal bidra til utvikling av menighets- og forsamlingsarbeidet.

‒ Vi skal ha første samling på nettverket Futurum på Lederkonferansen. Det er nytt og spennende, sier John Morten Espevik fra Bømlo, som er aktiv i Laurhammer bedehus, til Sambåndet.

Utveksling
Det er også første gang han er på Lederkonferansen, og han har meldt seg på før deltageravgiften øker natt til 18. september.

‒ Jeg har meldt meg på tidligere år også, men på grunn av sykdom ble det ikke noe av.

Hva slags forventninger har du til konferansen?

‒ Jeg har masse gode forventninger. Jeg tror det er et viktig arrangement hvor en treffer mange andre og kan utveksle erfaringer, og det er viktig for ledere som ønsker å utvikle sine forsamlinger.

Espevik har valgt å melde seg på seminarer i stedet for å få med seg generalforsamlingen (GF). Han er ikke den eneste fra Laurhammer bedehusforsamling som har meldt seg på Lederkonferansen. De er til sammen åtte-ti stykker fra forsamlingen som blir med, og seks av dem vil delta på nettverket Futurum.

Oppmuntring
Linda Rusken Santistevan er ansatt i Bygstad Indremisjon og skal også delta på Futurum-nettverket på Lederkonferansen. Forsamlingen har fulgt Futurum i to år.

‒ Jeg har vært med på de to første Lederkonferansene. Det har vært veldig bra, men jeg har ikke fått med meg seminarer. Nettverket Futurum har tatt hele tiden, sier hun.

Hva slags forventninger har du til konferansen?

‒ Jeg forventer at Futurumgruppa lager gode mål for videre arbeid i vår forsamling. Så tror jeg konferansen vil være en oppmuntring i arbeidet og gi ny giv i forsamlingen.

Inspirasjon
Som for Espevik blir det også første Lederkonferanse for Ole Inge Skagen fra Sogndal.

‒ Det har ikke lagt seg til rette for at jeg kunne dra på Lederkonferansen tidligere. Så er det samtidig GF, og det bruker jeg å få med meg, forteller Skagen.

Han og kona driver en barneklubb, og de ønsker inspirasjon i arbeidet.

‒ Vi har meldt oss på Awana-nettverket. Vi bruker ikke Awana på barneklubben, men vi har lyst til å lære mer om Awana. Så er jeg med i styret i Sogn og Fjordane Indremisjon, og da er det naturlig å dra siden det er GF. Og GF blir veldig spennende.

Hvilke forventninger har du til Lederkonferansen?

‒ At det gir inspirasjon å møtes til en større samling. Det blir som en storsamling med familien.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.