Be for Marit og Irene i Trøndelag

 STJØRDAL BEDEHUS: Radio Budstikka Trøndelag sender direkte fra møteserien til Marit og Irene i begynnelsen av mars. I tillegg blir opptakene lagt ut på internett.(FOTO: PER ARNE RØ) Av Egill J. Danielsen 1.-13. mars har sangevangelistene Marit Stokken og Irene Krokeide Alnes møteaksjon i Stjørdal bedehus i Nord-Trøndelag. Også i fjor hadde Marit og Irene […]

  
STJØRDAL BEDEHUS: Radio Budstikka Trøndelag sender direkte fra møteserien til Marit og Irene i begynnelsen av mars. I tillegg blir opptakene lagt ut på internett.
(FOTO: PER ARNE RØ)

Av Egill J. Danielsen

1.-13. mars har sangevangelistene Marit Stokken og Irene Krokeide Alnes møteaksjon i Stjørdal bedehus i Nord-Trøndelag. Også i fjor hadde Marit og Irene evangelisk aksjon i byen.

– Vi skjønte da at vi ikke var ferdig, sier redaktør i Budstikka Radio Trøndelag og medarrangør Kjell Kolbrek.

– Vi brenner for at mennesker i Trøndelag skal få møte Jesus. Derfor ønsker vi en bønnering rundt møteaksjonen. Bønnen er det redskapet Gud har gitt oss for å føre mennesker til tro. Vi oppfordrer Sambåndets lesere til å folde hendene og be om frelse for ikke-troende og fornyelse blant de troende i dette området av landet, legger han til.

Enorm pågang
Radio-redaktøren opplyser at møtene vil bli sendt som opptak, dagen etter på Budstikka Radio. Selve møtesendingene vil gå fra kl. 19.00 til 21.00. Fra kl. 21.00 går et direktesendt omsorgsprogram på luften fra studio i Stjørdal bedehus. Det blir i år som i fjor mulig å ringe inn til radioen for veiledning og samtale etter møteslutt. Kolbrek regner med at pågangen kan bli stor. Det var den i hvert fall forrige år:

– Telefonen stod ikke stille. Det kimte i ett strekk i to timer etter noen av møtene i fjor. Det var mange sterke opplevelser med mennesker som søkte hjelp og forbønn, forteller Kolbrek.

– Særlig da en 16-åring fra Namdalen ringte og ba om hjelp til å bli kristen. Det er helt tydelig at vi når ut til dem som ikke kommer på bedehuset, legger han til.

Møte på nett
Kolbrek opplyser at møteopptakene vil bli lagt ut på internettadressen www.budstikkaradio.no umiddelbart etter møteslutt.

– Vi opplevde et oppsving i aktiviteten på nettsiden etter at vi i fjor begynte å legge ut opptak fra møter, sier Kolbrek som håper på det samme i år.

Møteserien i begynnelsen av mars er en fellesaksjon mellom Indremisjonsforbundet, Budstikka Radio Trøndelag, Normisjon, Norsk Luthersk Misjonssamband og Det Norske Misjonsselskap.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.