Superverver vant pris

ÆRE VÆRE: Han vervet seg til seier, heder og ære samt flere påskjønnelser: Sambåndets nøkkelbånd til de nye abonnentene han kommer til å verve i 2006, en pose twist og en spesialdesignet seiersplakat.FOTO: EGILL J. DANIELSEN Av Kristin Tonning-Olsen Sambåndet fikk til sammen hele 749 nye abonnenter i 2005. 21 av disse klarte den konstituerte […]

Superververen Bjarte...
ÆRE VÆRE: Han vervet seg til seier, heder og ære samt flere påskjønnelser: Sambåndets nøkkelbånd til de nye abonnentene han kommer til å verve i 2006, en pose twist og en spesialdesignet seiersplakat.
FOTO: EGILL J. DANIELSEN

Av Kristin Tonning-Olsen

Sambåndet fikk til sammen hele 749 nye abonnenter i 2005. 21 av disse klarte den konstituerte landsungdomssekretæren å skaffe til veie. Med stor iver og overbevisningsevne hanket han i land over to titalls nye lesere til Indremisjonsforbundets beste blad.
– Jeg meldte meg på den interne vervekonkurransen på kontoret i håp om å vinne en tur til Israel for to. Det var nemlig den store vervepremien som skulle trekkes ut på arbeidermøtet i desember, sier Hammer Aarland som endte opp med å se langt etter Isralesturen. Den var det nemlig tidligere seniorkonsulent Annbjørg Barane som vant på loddtrekning. Likevel var det Hammer Aarland som hadde vervet flest. Barane hadde vervet 17 stykker ved årets slutt, Hammer Aarland slo dermed Barane med fire abonnenter.

Gave til misjonen.
Hammer Aarland mener nøkkelen til seier ligger i å kunne se den enkelte potensielle abonnement sine behov:
– Jeg fokuserer på hvorfor folk skal abonnere. Her gjelder det å se hva den enkelte kan like. Noen vil holde seg oppdatert på nyheter, andre vil lese gode reportasjer og noen setter pris på å kunne bruke reiseruten som bønneliste. Jeg legger også vekt på at det å abonnere på Sambåndet er å gi en gave til misjonen. Det går rett hjem hos mange, sier den ivrige ververen. Han mener det hjelper godt på vervingen at han selv er overbevist om kvaliteten på Sambåndet.
– Jeg synes Sambåndet er et flott blad som holder meg oppdatert om organisasjonen jeg jobber i. Dette passer jeg på å fortelle folk som kan komme til å abonnere.

Spør og spør igjen.
Nå satser superververen på å skaffe mange abonnenter også i 2006.
– Jeg har vel ikke satt meg noe endelig mål for hvor mange jeg skal verve i år, men det må nå minst bli like mange som i fjor, sier Hammer Aarland. Han legger ved et par vervetips til alle som vil bli like flinke som han selv og Barane:
– Husk å ta med et eksemplar av Sambåndet når du er ute og verver. Bla opp og vis folk bladet. Og så; hvis folk sier nei takk til et abonnement, så spør igjen!

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.