ImF-Ung utvider

 NY TENÅRINGSKONSULENT: Thore Søvik (t.v) ønskes velkommen på laget av landsungdomssekretær Kenneth Foss (t.h) FOTO: VILHELM VIKSØY Av Vilhelm Viksøy – Vi har de siste årene hatt Per Åge Berge tilsatt som tenåringskonsulent i inntil 70 prosent stilling. Da han sluttet 1. august valgte vi å tenke litt strategisk og spørre hva vi nå trenger, […]

  
NY TENÅRINGSKONSULENT: Thore Søvik (t.v) ønskes velkommen på laget av landsungdomssekretær Kenneth Foss (t.h) FOTO: VILHELM VIKSØY

Av Vilhelm Viksøy

– Vi har de siste årene hatt Per Åge Berge tilsatt som tenåringskonsulent i inntil 70 prosent stilling. Da han sluttet 1. august valgte vi å tenke litt strategisk og spørre hva vi nå trenger, framfor å finne en ny person med det samme, sier landsungdomssekretær Kenneth Foss.

Tre deltidsstillinger
Nå blir stillingen delt opp i flere mindre stillinger, først og fremst for å styrke den utadrettede tjenesten.
– Jeg tror vi vil bli mer attraktive for kretsene på denne måten siden vi kan ha flere personer engasjert og dermed også skape et bredere tilbud, sier Foss.
– I tillegg erfarer vi at det er enklere for enkelte å gå inn i mindre deltidsstillinger ved siden av for eksempel studier og annet arbeid.
Prosessen er ikke endelig avsluttet, men foreløpig er tre deltidsstillinger besatt. Det er Kjersti Hauge Foss som har begynt i en 20 prosent prosjektstilling fram til sommeren, der målet er å bedre barnearbeidet på
Lyngdal Bibelcamp. I tillegg er Nils-Ove Støbakk engasjert i 20 prosent som nettkonsulent for å utvikle og drifte egne nettsider for ImF-Ung.

Stort potensiale
Den siste som kom på plass i denne omgang, er Thore Søvik fra Lyngdal. Han er ansatt i 25 prosent stilling med tittelen tenåringskonsulent. Han skal da ha noe reisevirksomhet i helgene og vil i tillegg jobbe med å utvikle ungdomsarbeidet ved Lyngdal Bibelcamp.
– Jeg gleder meg. Dette blir veldig spennende og utfordrende og jeg har store forventinger til hva Gud ønsker å få til, sier Søvik som til daglig studerer menighet, organisasjon og ledelse ved Høyskolen i Staffeldsgate i Oslo. I fjor sommer var han sammen med resten av sanggruppen SUM, tilsatt som sommerhjelp og ungdomsarbeider på bibelcampen. Da kom også lysten til å gjøre en innsats for å heve standarden enda noen hakk.
– Etter mitt skjønn er Lyngdal Bibelcamp den best drevne campen i hele landet. Den er allerede meget bra, men har også et veldig stort potensiale til å bli mye bedre. Jeg har gjort meg noen tanker om hva som kan utvikles enda mer sånn at folk får oppleve det beste i livet, som Jesus, sol, sommer og Sørlandet, sier Søvik med et glis.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.