Angriper morgenandakten

 Han forventer at kringkastingssjef Hans-Tore Bjerkaas sørger for at andakter blir historie i NRK-sendingene. I motsatt fall bør muslimer få slippe til en gang i uken, mener han. Kringkastingssjef  Bjerkaas avviser at NRK ukritisk lar kristne komme til orde, men sier til vg.no at dette spørsmålet står på NRK-agendaen.Generalsekretær Geir Magnus Nyborg i Familie & […]

 
Han forventer at kringkastingssjef Hans-Tore Bjerkaas sørger for at andakter blir historie i NRK-sendingene. I motsatt fall bør muslimer få slippe til en gang i uken, mener han. Kringkastingssjef  Bjerkaas avviser at NRK ukritisk lar kristne komme til orde, men sier til vg.no at dette spørsmålet står på NRK-agendaen.
Generalsekretær Geir Magnus Nyborg i Familie & Medier – Kristent Medieforum påpeker i en kommentarartikkel at flere hundre tusen nordmenn lytter til morgenandakten på NRK. Nyborg påpeker at  NRK har andre programmer der livssynsmangfoldet avspeiles.
– Vi må ikke la frykten for at noen kan føle seg diskriminert føre til at vi diskriminerer alle. NRK må kunne kombinere mangfoldet med en usvikelig kjærlighet til vårt kristne kulturgrunnlag. Også i 2007, mener Nyborg. KPK

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.